Announcement

Collapse
No announcement yet.

1 warning bugging me

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
First Prev Next Last
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    1 warning bugging me

    Hi all,
    While loading an activity in Train Store I get the following error which I don't know how to fix:

    Warning: - Item No. 5
    The definition of the locomotive in the Consist file is different to the specification in the Engine parameter in the locomotive file
    (They should be identical)
    This will stop the Consist from appearing in the MSTS Explore selection list
    Consist "File: 'nemm02 power.con'
    Engine "File: 'NEsw1500\NESW1500_1060.ENG'

    This is the consist file:

    SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______
    Train (
    TrainCfg ( "nemm02 power"
    Serial ( 1 )
    MaxVelocity ( 29.05760 1.00000 )
    NextWagonUID ( 1 )
    Durability ( 1.00000 )
    Engine (
    UiD ( 0 )
    EngineData ( NESW1500_1060 NEsw1500 )
    )
    )
    )

    This is the beginning of the engine file:

    SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______
    Wagon ( NESW1500_1060
    Type ( Engine )
    comment( Produced with 3D Canvas V5, by Mark Toland WA, Jan 1 2002)
    comment( First Release V1.0 )
    comment( Re-skinned for VNERR by Bob Artim )
    comment( AI Lighting and conversion to NERR standards by M.R. Roberts )
    WagonShape ( NEsw1500_1060.s )
    Size ( 3.301m 4.7m 13.64m )
    Mass ( 112.4t )
    WheelRadius ( 20in )
    CentreOfGravity ( 0m 2.2m 0m )
    InertiaTensor ( Box (3.301m 4.7m 13.64m) )

    Coupling (
    Type ( Automatic )
    Spring (
    Stiffness ( 1e6N/m 5e6N/m )
    Damping ( 1e6N/m 1e6N/m )
    Break ( 5.1e7N 5.1e7N )
    r0 ( 20cm 30cm )
    )
    comment( CouplingHasRigidConnection (1) )
    Velocity ( 0.1m/s )
    )
    Buffers (
    Spring (
    Stiffness ( 1e7N/m 0 )
    Damping ( 1e6N/m/s 0 )
    r0 ( 0m 1e9 )
    )
    Centre ( 0.5m )
    Radius ( 1m )
    Angle ( 0.5deg )
    )

    Adheasion ( 0.2 0.4 2 0 )
    DerailRailHeight ( 4cm )
    DerailRailForce ( 2.5*112.4t )
    DerailBufferForce ( 400kN )
    NumWheels ( 8 )
    Friction (
    1235N/m/s 0 1mph 18.69N/m/s 1.8
    5.1N/rad/s 1 -1rad/s 0 1
    )

    BrakeEquipmentType( "Triple_valve, Auxilary_reservoir,Emergency_brake_reservoir" )
    BrakeSystemType( "Air_single_pipe" )
    MaxBrakeForce( 110.2kN )
    TripleValveRatio( 2.5 )
    MaxReleaseRate( 2.27 )
    MaxApplicationRate( 1.717 )
    MaxAuxilaryChargingRate( 1 )
    EmergencyResCapacity( 2.604 )
    EmergencyResChargingRate( 1 )
    EmergencyBrakeResMaxPressure( 90 )
    BrakeCylinderPressureForMaxBrakeBrakeForce( 64 )
    IntakePoint ( -5.628 0.4 FuelDiesel )


    How can I fix this? Thanks for your help.

    Earl
    OVS Senior Engineer #143
    NERR Engineer #60
    Last edited by Hoghead27; 12-16-2011, 01:07 PM.
    Earl

    #2
    Earl, maybe look further down in the .eng file, there are three definitions in the engine file - one at the top and two right after the lights and sound lines that should match the file name ( example, in red ). -

    Light (
    comment( Right Rear light bright )
    Type ( 0 )
    Conditions (
    Headlight ( 2 )
    Unit ( 3 )
    )
    FadeIn ( 0.5 )
    FadeOut ( 0.5 )
    Cycle ( 0 )
    States ( 1
    State (
    Duration ( 0.0 )
    LightColour ( FFFFFFCA )
    Position ( 0.13 3.815 -10.420 )
    Azimuth ( -180 -180 -180 )
    Transition ( 0 )
    Radius ( 0.8 )
    )
    )
    )
    )
    Sound ( "GE_P42_HEP_ext2.sms" )
    )

    Engine ( P42_Amtrak8
    Effects
    (
    DieselSpecialEffects
    (
    Exhaust1
    (
    0 4.72 -3.515
    0 1 0
    0.2
    )
    )
    )
    Wagon ( P42_Amtrak8 )
    Type ( Diesel )
    MaxPower ( 2250.5kW )
    comment ( 3017HPx95%eff and 800 kw assigned to HEP )
    MaxForce ( 650kN )
    MaxContinuousForce ( 525kN )
    MaxVelocity ( 120mph )

    Comment


      #3
      If you were to unstore everything in Trainstore and then run the same activity in MSTS what would happen then ?

      O t t o
      Web site: www.otto-wipfel.co.uk

      Comment


        #4
        It only prevents the consist from being used in explore mode. No affect on any activity. Can be 'fixed' with ConBuilder by simply clicking on the consist and re-saving it.
        Glenn Duba
        Cinnaminson, NJ

        Comment


          #5
          Originally posted by bandorr2000 View Post
          It only prevents the consist from being used in explore mode. No affect on any activity. Can be 'fixed' with ConBuilder by simply clicking on the consist and re-saving it.
          Earl,
          Glenn is correct. Yoou OWN ConBuilder WHY don't you use it?
          Charles

          Comment

          Working...
          X