Announcement

Collapse
No announcement yet.

RMD -East problem

Collapse
X
Collapse
First Prev Next Last
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    RMD -East problem

    Hello, I was really enjoying running this route and everything was working well up until this point. The game just shuts down, goes to black screen with sound only.

    I have included the error report. Is this sufficient or do you want the full report? It happened between MP 1421 & 1420
    on the Holiday Hiawatha.

    Thank you for any help on this.
    Open Rails RMD East.jpg
    Last edited by Don6218; 04-04-2017, 04:20 PM.

    #2
    Better having the full report. From this excerpt it can only be understood that it is something concerning AI trains.
    sigpic

    Comment


      #3
      Ok, here is the complete log. It could be a problem putting together the multi-segment loco? for the AI?

      Thank you.

      RMD - EAST OR Data.zip

      Comment


        #4
        No, it's something related to station stops for that AI train. Unfortunately in this case the logfile does not give indication on the line of code where the problem occurred (it writes "line 0"), so it's impossible to me to understand what occurred. I'm sorry.
        sigpic

        Comment


          #5
          I remember once having a similar problem with the same activity, IIRC. The issue does have something to do with the timing of station stops and/or AI...I believe it would typically happen around Cardinal (not sure of the MP), but I could be mistaken since it was a while ago. The problem, though did get fixed. I'll see if I posted anything about this or otherwise try to jog my memory.

          Comment


            #6
            Originally posted by kknobl View Post
            I remember once having a similar problem with the same activity, IIRC. The issue does have something to do with the timing of station stops and/or AI...I believe it would typically happen around Cardinal (not sure of the MP), but I could be mistaken since it was a while ago. The problem, though did get fixed. I'll see if I posted anything about this or otherwise try to jog my memory.
            That would be great. It is a great activity and a great route.

            I can see if starting from an earlier save can tell you more about the issue. That log was from about 20 seconds before the issue happened. Do you think an earlier restart may produce the required results? What line should I look for, just a "Line 0"?

            Thank you both.

            Comment


              #7
              Originally posted by Don6218 View Post
              That would be great. It is a great activity and a great route.

              I can see if starting from an earlier save can tell you more about the issue. That log was from about 20 seconds before the issue happened. Do you think an earlier restart may produce the required results? What line should I look for, just a "Line 0"?

              Thank you both.
              Try an earlier restart point to give more data. Here is the thread on the subject that I started on OR's bug reporting site. You can go through it and see if there's anything there that might help.

              OR (X3202) crashes during RMD East, Holiday Hiawatha activity. Log file attached. Also, log file mentions using overheadwire.ace from the OR Addons folder; however I can find no such folder.
              Last edited by kknobl; 04-08-2017, 06:32 PM.

              Comment


                #8
                Originally posted by Don6218 View Post
                Hello, I was really enjoying running this route and everything was working well up until this point. The game just shuts down, goes to black screen with sound only.

                I have included the error report. Is this sufficient or do you want the full report? It happened between MP 1421 & 1420
                on the Holiday Hiawatha.

                Thank you for any help on this.
                [ATTACH=CONFIG]72225[/ATTACH]
                G'day Don6218, I have installed this route and would run this activity but I am missing stock for it as follows:-
                BA&P_Boxcabs\BA&P_Boxcab_52.eng For all of the BA&P files search "Butte" under "ALL FILE SECTIONS"

                BA&P_Heavyweight\BA&P_Combine.wag

                BA&P_Freight\BA&P_3234_em.wag
                BA&P_Freight\BA&P_3252_em.wag
                BA&P_Freight\BA&P_3968_em.wag
                BA&P_Freight\BA&P_3923_em.wag
                BA&P_Freight\BA&P_C010.wag
                BA&P_Freight\BA&P_3923_ld.wag
                BA&P_Freight\BA&P_3968_ld.wag
                BA&P_Freight\BA&P_3234_ld.wag
                BA&P_Freight\BA&P_3252_ld.wag

                BA&P_Boxcabs\BA&P_Boxcab_39_PanDn.eng
                BA&P_Boxcabs\BA&P_Boxcab_66.eng
                BA&P_Boxcabs\BA&P_Boxcab_39.eng
                BA&P_Boxcabs\BA&P_Boxcab_66_PanDn.eng
                BA&P_Boxcabs\BA&P_Boxcab_57.eng
                BA&P_Boxcabs\BA&P_Boxcab_52_idle.wag
                BA&P_Boxcabs\BA&P_Boxcab_57_idle.wag

                milw3019\Milw3019.eng - mrsd402o.zip

                milw3002\Milw3002.eng - mrsd402o.zip

                milw3038\milw3038.eng - mrsd402o.zip

                milw208\Milw208.eng - mrsd402r.zip

                Milw113A\Milw113A.eng - milw_f7.zip
                Milw113A\Milw109B.eng - milw_f7.zip

                milw191\Milw191.eng

                milw183\Milw183.eng

                wvlateCab_gn\WVLateCab_gn.wag

                I wold appreciate some assistance in finding these as some of these also affect the activities in RMD west.
                Regards
                Barrie

                EDIT:- I have attached the zip names of stock I have since located, it may assist others, the rest I made best guess and substituted.
                Last edited by gremlin1812; 04-09-2017, 08:09 PM.

                Comment


                  #9
                  Hey Barrie, I used stock just from here & a little from E-T. Also a couple of others, but the bulk came from here. Those BA&P pieces, search "Butte" under "ALL" it will bring up the files you need.

                  I found you have to be really creative and use one-word search parameters, then just go through the results.

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by Don6218 View Post
                    Hey Barrie, I used stock just from here & a little from E-T. Also a couple of others, but the bulk came from here. Those BA&P pieces, search "Butte" under "ALL" it will bring up the files you need.

                    I found you have to be really creative and use one-word search parameters, then just go through the results.
                    G,day Don, I located some of the correct files for those missing ones and have given the zip names, at the end used a best guess with a bit of help from google to find out what type of loco matched the road number.
                    All is complete now and off to run some locos.
                    Regards
                    Barrie

                    Comment


                      #11
                      Just had a similar crash to the one Don had, same session and approximately the same place. I have attached the log and screen notification.
                      OR crash 2.jpg
                      I hope this can help.
                      OpenRailsLog.zip
                      Last edited by gremlin1812; 04-09-2017, 11:56 PM.

                      Comment


                        #12
                        Let's try this way: can someone attach here (or send to me as a PM) a .zip of the .tdb file of the route, plus the .act, and .trf file? Also it is useful to know at what game time approximately the crash occurs.
                        sigpic

                        Comment


                          #13
                          Originally posted by csantucci View Post
                          Let's try this way: can someone attach here (or send to me as a PM) a .zip of the .tdb file of the route, plus the .act, and .trf file? Also it is useful to know at what game time approximately the crash occurs.
                          I am re-running the activity, I just upgraded OR and now the saves are no good.
                          I should be at the same place in the next few miles. BTW I ran another act, The Silk Train" which operates in the opposite direction. I passed through the trouble spot with no issues, so it probably isn't a physical problem with the route/tracks etc.

                          Also, when getting to the ending of the Silk Train Activity the counter stops at .7 mile and the activity does not end properly, as the indicator does not change either from the .7 mile.

                          Comment


                            #14
                            Hello, I reached the same point in the activity with the same result, shut down of OR.

                            Here is the new data.
                            OpenRailsLog - Copy.zip

                            I tried attaching the zip but it is too large. I will try it again in a different way.
                            The TDB file is too large even zipped. The other two are no problem.
                            Traffic.zip
                            Milw01_HolidayHiawatha.zip
                            Last edited by Don6218; 04-10-2017, 01:17 PM.

                            Comment


                              #15
                              The .act file and the .trf file are incoherent referring to the station stops of both AI trains, that is Milw_GenericTraffic_Train15WB and Milw_GenericTraffic_Train263WB . The first AI train has two station stops defined in the .act file and only one defined in the .trf file, the second one has one station stop defined in the .act file and no one defined in the .trf file. The simplest way to do is to remove the station stops defined only in the .act file. This means that you can try to replace this
                              Traffic_Definition ( Milw01_HolidayHiawatha
                              Service_Definition ( Milw_GenericTraffic_Train15WB 40800
                              UiD ( 4 )
                              Efficiency ( 0.75 )
                              SkipCount ( 0 )
                              DistanceDownPath ( 192.153 )
                              PlatformStartID ( 1175 )
                              Efficiency ( 0.75 )
                              SkipCount ( 20 )
                              DistanceDownPath ( 187652 )
                              PlatformStartID ( 892 )
                              )
                              Service_Definition ( Milw_GenericTraffic_Train263WB 35100
                              UiD ( 5 )
                              Efficiency ( 0.75 )
                              SkipCount ( 20 )
                              DistanceDownPath ( 188545 )
                              PlatformStartID ( 892 )
                              )
                              )

                              with this
                              Traffic_Definition ( Milw01_HolidayHiawatha
                              Service_Definition ( Milw_GenericTraffic_Train15WB 40800
                              UiD ( 4 )
                              Efficiency ( 0.75 )
                              SkipCount ( 0 )
                              DistanceDownPath ( 192.153 )
                              PlatformStartID ( 1175 )
                              )
                              Service_Definition ( Milw_GenericTraffic_Train263WB 35100
                              UiD ( 5 )
                              )
                              )

                              I hope this works.
                              sigpic

                              Comment

                              Working...
                              X