Announcement

Collapse
No announcement yet.

Openrails textures and sky going black, flickering. Models also don't load properly.

Collapse
X
Collapse
First Prev Next Last
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Openrails textures and sky going black, flickering. Models also don't load properly.

    Untitledasfsafsfafasasffasfsasf.jpgUntitledasfsafsfafasasffasfsasf.jpg
    Please help me.

    #2
    Guys, if you want to see the images, press the links above "Please help me"

    Comment


      #3
      Please post Open Rails log...default location is on your desktop. That will provide members with information that can help them help you.
      Also log contains information about route and OR settings.

      Looking at the screenshots --- it could be any number of problems. No sense wasting our time guessing...you've got to provide more information.
      Cheers, Gerry
      It's my railroad and I'll do what I want! Historically accurate attitude of US Railroad Barons.
      Forever, ridin' drag in railroad knowledge.
      Audi, Vide, Tace, Si Vis Vivere In Pace

      Comment


        #4
        Hello R.Steele, here is the log file: https://drive.google.com/file/d/1wC3...ew?usp=sharing

        Comment


          #5
          Looks like you are running windows 11 64 ARM on a Mac.
          It seems like a glitch in the video processing, possibly caused by incompatible hardware or drivers.
          Last time I had issues similar to this I had to replace my video card.
          Not sure what to do with this configuration.

          Randy

          Comment


            #6
            Maybe I'll update my drivers.

            Comment


              #7
              >Parallels Display Adapter (WDDM) (2.0 GB RAM) (prl_kmdd 10.18.10.51567)

              We have no experience with this adapter, and I don't know who writes paralells to try and find the compatability level.
              I have not been happy with any of the virtual machines I have tried to run OR under.

              Comment


                #8
                Sometimes it works when you change the settings, install XTRACKS, Newroads, but this is something that should be fixed in a new update.

                Comment


                  #9
                  I'll also upgrade the ram on the adapter.

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by adam1234567 View Post
                    Sometimes it works when you change the settings, install XTRACKS, Newroads, but this is something that should be fixed in a new update.
                    OR cannot fix a third party adapter that does not function correctly.

                    Comment

                    Working...
                    X