Announcement

Collapse
No announcement yet.

I'm just trying to play the game

Collapse
X
Collapse
First Prev Next Last
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    I'm just trying to play the game

    Click image for larger version

Name:	Error Message.jpg
Views:	206
Size:	184.4 KB
ID:	2295762 I kept getting this error from OpenRails for the past week. I uploaded a log file to the OpenRails launch pad.

    If anyone knows how to fix the problem, I would greatly appreciate it.
    B. Jasper

    #2
    Log says you're using the unstable build. Does it do this with the testing or stable build?

    Perhaps unrelated but a bit concerning.... I've OneDrive selectively remove files it doesn't think are necessary from your local drive and moves them to the cloud.... Not sure if that might be contributing to the issue.

    If you like what you see here at Trainsim.com, be it the discussions and knowledge in the forums, items saved in our library or the ongoing development of our TSRE Fork, I hope you'll consider a paid membership to help support keeping the site operating.... Thanks!

    Comment


      #3
      The stable build is fine, the testing building gives the same error message.
      B. Jasper

      Comment


        #4
        Any chance you make and placed this consist too close to the end of a track? I've seen this error before when I'm making activities or in the case of the original FJ&G when someone replaced a 44 tonner at the end of the track with an RS-1 that hung over the end.

        Paul :-)

        Comment


          #5
          >D:\MSTS\trains\trainset\CSXT_ET44AH_3306\CSXT_ET4 4AH_3306.eng

          That engine wasn't used in the original activity, it has a problem.

          Comment


            #6
            There's an unnecessary space in the eng file name?

            Comment


              #7
              The LOG file is suggesting that it is an error in the Light.cs part of OR. There is some work currently underway with lights at the moment, so it maybe related to this work? I would suggest that you post in the Bug section of ET so that the developer working on this feature can have a look.

              Comment


                #8
                There are also several errors in the Audio Shack Sounds, wherever they come from!!

                Cheers,
                Ged

                Comment


                  #9
                  According to the log file, the sound lines for external and internal cab sounds use both types of slashes. That's probably what's throwing you a syntax error. Also, it could be the lighting config within the CS file in ORTS! Sooner or later somebody's got a solution for flashing ditch lights when the space-bar is pressed. There will be tutorials soon.

                  Comment

                  Working...
                  X