Announcement

Collapse
No announcement yet.

New rail section issue

Collapse
X
Collapse
First Prev Next Last
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • oper190
    replied
    Just for S&Gs did a check of my OR Log, and found a track error listed:

    Warning: Expected depth 0; got depth 1 at end of file (missing ')'?) in E:\OR-Hart\ROUTES\whitefish10_X\TrackProfiles\TrProfile. stf:line 361

    Using the AClean version of the new track system in Whitefish 10. Seems to be running OK just passing it on as an FYI

    Leave a comment:


  • vline45
    replied
    Yep, that's done it, now I see I haven't referenced the corresponding TrackSection through the TrackShape. Cool, thanks! Now a few straights done, now to attempt curves in Blender.

    Originally posted by derekmorton View Post
    Nothing has ever been tested with a blank tsection.
    I would suggest that you start with the original msts tsection as a minimum.
    I just wanted to experiment and try my hand at a clean slate and add my track sections as I make them in Blender and have a testing version, makes testing in TSRE little simpler also.

    Leave a comment:


  • smog21
    replied
    Hola:

    Pienso que el error esta en las lineas SectionIdx.
    Te adjunto las corregidas:

    TrackShapes ( 2
    TrackShape ( 0
    FileName ( al_ballast-h1_10m-str.s )
    Numpaths ( 1 )
    SectionIdx ( 1 0 0 0 0 0 )

    TrackShape ( 1
    FileName ( al_ballast-h1_5m-str.s )
    Numpaths ( 1 )
    SectionIdx ( 1 0 0 0 0 1 )

    Un saludo​

    Leave a comment:


  • eric
    replied
    The values in the sectionIdx are both referring to your 10m section.

    I believe the values in the sectionIdx should be:
    • Path count
    • x offset
    • y offset
    • z offset
    • angle
    • section ID
    • additional section IDs when path count greater than 1

    For the 5m section try: sectionIdx (1 0 0 0 0 1)
    Last edited by eric; 06-08-2024, 09:31 PM.

    Leave a comment:


  • derekmorton
    replied
    Nothing has ever been tested with a blank tsection.
    I would suggest that you start with the original msts tsection as a minimum.

    Leave a comment:


  • vline45
    started a topic New rail section issue

    New rail section issue

    Hi, just coming back to experimenting with new tracks but have a small(?) issue.

    Click image for larger version

Name:	tsre_1.jpg
Views:	3363
Size:	115.8 KB
ID:	2305186
    The (TDB reference?) extends past the 5m section when placed.

    Click image for larger version

Name:	tsre_2.jpg
Views:	277
Size:	114.0 KB
ID:	2305187
    When selecting the section to place the bounding box seems ok.

    Click image for larger version

Name:	tsre_3.jpg
Views:	289
Size:	105.4 KB
ID:	2305188

    I'm sort of learning by starting with a blank and simple tsection.dat and adding pieces as I go. I've posted it in case something is wrong there.

    If anyone knows how to solve, please enlighten me, thanks!
Working...
X