• Recent Forum Activity

    KCSM4670

    Various screenshots with no particular theme... Part 3

    Thread Starter: KCSM4670

    Last Post By: ak3221 Yesterday, 10:21 PM Go to last post
    haverfordwest

    ETS2 Drivable Buses

    Thread Starter: haverfordwest

    https://www.youtube.com/watch?v=CEo3QNVAVP8&feature=youtu.be There is also a mod for adding passengers and bus terminals, but i do not understand...

    Last Post By: haverfordwest Yesterday, 04:38 PM Go to last post
    rodrigoville

    Route - Mexico City - Veracruz "FCM railroad"

    Thread Starter: rodrigoville

    Route: Mexico City to Veracruz "FCM railroad" 470 Kms (293.75 Miles) - Google Maps terretex

    Last Post By: rodrigoville Yesterday, 10:27 PM Go to last post
    trainman_47

    Norfolk & Southern Thread

    Thread Starter: trainman_47

    This will be an on-going thread to the fictitious NS route I am rebuilding from the CP Mactier sub.

    Last Post By: Curt C Today, 12:46 AM Go to last post
    Redcoat_1812

    Screenshots.

    Thread Starter: Redcoat_1812

    post deleted

    Last Post By: hminky Yesterday, 09:16 AM Go to last post
    trainman_47

    The file library

    Thread Starter: trainman_47

    I hate to bring this subject up because no doubt I'll get cut to pieces for it but I'm to the point to where I really don't care. Like the post or...

    Last Post By: NorthernWarrior Today, 02:54 AM Go to last post
    Overland

    Screenshot thread?

    Thread Starter: Overland

    I find myself constantly admiring the beauty of this sim as it slowly grows... The simple warmness of the graphics even in lower detail levels...

    Last Post By: haverfordwest Yesterday, 12:26 PM Go to last post
    Timbit

    Monogame question in regards to open rails

    Thread Starter: Timbit

    Hi I have put monogame in my C drive programs 86 folder, and when i use open rail it will run an activity no problem, but when I tey and up date...

    Last Post By: crstagg Yesterday, 02:12 PM Go to last post
    fchrist16

    Speed...

    Thread Starter: fchrist16

    I'm not sure if this belongs here or over in the TSRE sub-forum, so I'm going here for now... While I put SPEED interactives showing 90/70...

    Last Post By: fchrist16 Yesterday, 06:29 PM Go to last post
    davidlk

    Some help would be great

    Thread Starter: davidlk

    About 6 weeks ago my OR installation which had been working well suddenly began to crash on startup on any and all routes. I posted the logfile to...

    Last Post By: davidlk Yesterday, 09:35 AM Go to last post