Search:

Type: Posts; User: Huno

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    495

    TSW2 resolution problem

    Hi: Train Sim World 2 doesn't recognize my desktop resolution. It doesn't appear in graphic settings. I've tried changing manually the resolution in the GameUserSettings to no avail. I'm in nvidia...
  2. Thread: Sound issue

    by Huno
    Replies
    16
    Views
    3,874

    HiBall has replied my email: Run 8 V2 is only 2.1...

    HiBall has replied my email: Run 8 V2 is only 2.1 audio and we'll get full surround sound in V3.

    Regards
  3. Thread: Sound issue

    by Huno
    Replies
    16
    Views
    3,874

    Well, Westerngy is right, there's another email...

    Well, Westerngy is right, there's another email [email protected] I've sent an email for both.
  4. Thread: Sound issue

    by Huno
    Replies
    16
    Views
    3,874

    I thought [email protected] was a Run8studios email...

    I thought [email protected] was a Run8studios email (?) What is the pertinent email, please?

    Thanks
  5. Thread: Sound issue

    by Huno
    Replies
    16
    Views
    3,874

    Thanks for the tips, James, but I'd already did...

    Thanks for the tips, James, but I'd already did all of that. I've sent an email to hiball just in case they have a clue or solution.

    Regards
  6. Thread: Sound issue

    by Huno
    Replies
    16
    Views
    3,874

    Thanks James. I have no used the realtek drivers...

    Thanks James. I have no used the realtek drivers on a Sound Blaster card, realtek card is integrated in the motherboard. I've got installed the driver version for Sound Blaster Z you mentioned. For...
  7. Thread: Sound issue

    by Huno
    Replies
    16
    Views
    3,874

    This is weird. Tried another Sound Blaster Z with...

    This is weird. Tried another Sound Blaster Z with the same results. Installed Realtek, checked the 'speaker fill' option, but I still have no sound in rear speakers when Run 8 is 'running'.
    ...
  8. Thread: Sound issue

    by Huno
    Replies
    16
    Views
    3,874

    I'm using a Sound Blaster Z card and I can't find...

    I'm using a Sound Blaster Z card and I can't find the 'Speaker fill' in it. It's not my only problem, section of rails disappeared, bass too loud, etc. Thanks anyway
  9. Thread: Sound issue

    by Huno
    Replies
    16
    Views
    3,874

    Sound issue

    Hi: I've got a problem with a 5.1 speaker system and the sim: I have no sound in the rear speakers. It's the only game I have this problem. Any thoughts?
    Reegards
Results 1 to 9 of 9
-->