Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 45

Thread: Posting Screenshots

  1. #1
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Long Island, New York, USA.
    Posts
    649

    Default Posting Screenshots

    See below.

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Long Island, New York, USA.
    Posts
    649

    Default RE: Posting Screenshots

    To add a screenshot in the body of the post as here:


    [Link Expired]



    First upload the file as before, using the Attachment box's "Click here to choose your file" link, below.

    To paste that uploaded .jpg (or other filetype) in the body of the message, as we did before and as you see here, the COMPLETE url must be pasted...

    >[Link Expired]3d1b598c0b8460b7.jpg<

    ...into the body, NOT just the train-sim assigned filename(in this case 3d1b598c0b8460b7.jpg) which shows up in the attachment box below.

    At that point the Train-sim assigned '3d1b598c0b8460b7.jpg' in the attachment box below should be Deleted, else the jpg will appear twice - in both the body AND as an attachment.

    Give it a try.

    John Roth
    [Link Expired]

  3. #3
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    .
    Posts
    2,260

    Default RE: Posting Screenshots

    Thanks John!

    [Link Expired]

    Tim

  4. #4
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    South Australia.
    Posts
    432

    Default RE: Posting Screenshots

    G'day John from another John,

    Yesterday that ATTACHMENT part I did not see it there, or maybe could be blind.
    This is just a test I did to insert an uploaded jpg picture.

    Something is wrong with the files we are uploading, I uploaded a small test file which then showed a jpg and html at bottom of ATTATCHMENT was [font color="red"] 3d1b8c2652256d57.jpg,3d1b8c4852635fee.html [/font]

    1. I copied the first part [font color="red"]3d1b8c2652256d57.jpg[/font] into my post.
    2. Then added the Url bit [Link Expired]
    3. The line then showed without the arrows:- >[Link Expired]3d1b8c2652256d57.jpg<
    4. DELETED and cleared the ATTACHMENT box.

    RESULTS were a red [font color="red"]X[/font] box where picture should be. It did not recognise the address.
    [Link Expired]

    So I found an old jpg file of mine I uploaded some time ago and it worked perfectly.
    [Link Expired]

    Where am I doing wrong, any ideas please.

    [Link Expired]

  5. #5
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Virginia, United States of America.
    Posts
    578

    Default RE: Posting Screenshots

    This is a Test

    [Link Expired]

    Mike Karlik

  6. #6
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    .
    Posts
    845

    Default RE: Posting Screenshots




    Patm41
    [Link Expired]
    Maglev Route Designer
    Casino Express



  7. #7
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Long Island, New York, USA.
    Posts
    649

    Default RE: Posting Screenshots

    Hi John from Australia,

    The "Attachment" part was not there yesterday; you are not blind!

    From your description, it appears that you are indeed attempting this correctly.

    The '[Link Expired]' must precede the .jpg description that train-sim assigns (after you upload the file), but ONLY if you want to paste the photo/screenshot into the BODY of your message.

    Posting a jpg is now much easier As An Attachment as the software does all the work for you. Descriptive text can surely precede the attachment...

    Hope this helps...

    John Roth
    [Link Expired]

    p.s. Caps are for emphasis; I enjoyed your framerates database 'poll' of days gone by... is a link to it still available? jr

  8. #8
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    South Australia.
    Posts
    432

    Default RE: Posting Screenshots

    G'day John,

    Thanks for that.
    Oh great, not going blind...... YET!.....
    I prefer to put pictures in the post rather than at the bottom, will give this another go tomorrow.

    > p.s. Caps are for emphasis;

    EXCATLY... that's why I use the CAPS for. Not for you, but others who may read this as well. I've been caught far too many times, as quite a few will scan posts far too quick and not read the post for what is saying, or is meant. So reason at times I use caps, for EMPHASIS... :-)

    > I enjoyed your framerates database 'poll' of days gone by... is a link to it still available?

    Yes it was fun and I learnt heaps from it. I now know exactly what to upgrade to for my next upgrade when MSTS v2.0 shows up.
    This frames system worked extremely well for me with upgrades for FltSim 95, 98 and 2000. Reason for doing it in MSTS.

    Sorry I cannot get the 3 threads to link here for some reason.
    Oh well something else to figure out. Nice to see upgrades, but a new learning curve as well.

    Will have to work on the picture bit later, got to go now.

    [Link Expired]

  9. #9
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Planet Stooopid.
    Posts
    3,712

    Default RE: Posting Screenshots

    Test

    [Link Expired]

  10. #10
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    .
    Posts
    24

    Default RE: Posting Screenshots

    Testing.


    [Link Expired]

    Awesome,works well.

    Thanks
    Shawn

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •