Results 1 to 6 of 6

Thread: Weird error

  1. #1
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    .
    Posts
    1,551

    Default Weird error

    conbuilder says file ".eng" is missing when I test the TGV Duplex AI? What is looking for an eng files named .eng?

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    4,493

    Default RE: Weird error

    Could you provide a cut-n-paste of the Error message?
    Charles

  3. #3
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    .
    Posts
    1,551

    Default RE: Weird error

    [ENGINE FILE MISSING]
    The engine file with the name .ENG
    is missing from the folder
    C:\PROGRAM FILES\MICROSOFT GAMES\TRAIN SIMULATOR\TRAINS\TRAINSET\TGV2N\
    ----------------------------------------

    dumb error


  4. #4
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    .
    Posts
    3,237

    Default RE: Weird error

    Do you have the latest version of conbuilder? (1.71)

    Just ran conbuilder on the TGV2N units and didn't get any errors.

    Regards,

    Eric
    Regards,

    Eric

  5. #5
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    4,493

    Default RE: Weird error

    That is an Error created by testing an Activity or a Consist. Which were you trying to test? It appears that what ever you were trying to test has a typo. Perhaps a carriage return between the EngineFilename and the ".ENG". Open the file you were testing with Conbuilder and look for the error.
    Charles

  6. #6

    Default RE: Weird error

    From what I can work out, you've downloaded LGV Med and the TGV Duplex from the file library. The activities in this require an AI TGV Duplex engine file. This is downloadable from:
    http://perso.club-internet.fr/staned...sesk/mesr.html

    I recommend downloading the patches as well. Especially no. 5.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •