Results 1 to 3 of 3

Thread: Error message received - OR&WV

  1. #1
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Lombard, IL, USA.
    Posts
    9

    Default Error message received - OR&WV

    Hi Everyone:

    After my hard drive crashed I had to reload all my routes over again.

    After I installed Ohio Rail (Build 10) by Rich Garber. I began to get error messages as follows.

    Error reading train database file
    File: Trains\Trainset\WVOBQ23\WVOBQ23.eng

    As well as other wagons which are from the same route. Where do I have to look to make any changes or corrections?

    If anyone can help I would appreciate it very much. I can be contacted by e-mail at [email protected].

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Guyton, GA, USA.
    Posts
    1,662

    Default RE: Error message received - OR&WV

    You haven't installed all the equipment files:

    http://or4c.com/OVSTS//prints/oh_eq.html
    Joe Morris, OVSRails Vice President
    OVSRails Engineer #2
    OVSRails
    OVSRails Forums

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Lombard, IL, USA.
    Posts
    9

    Default RE: Error message received - OR&WV

    Hi Joe:

    Thanks for your response. That's exactly what I didn't do. I was able to solve the problem by reinstalling the file and making sure I followed all the steps. Problem resolved

    Thanks again.

    Ed

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •