Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: Some good news, some bad news

  1. #21
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Gardner, Massachusetts, United States.
    Posts
    4,145

    Default

    Been waiting on these for a long time Ryan. Thanks for the update.....

  2. #22

    Default

    Yes, they are quite the locomotives! My graphics card doesnt do them any justice though .


  3. #23
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Round Rock, Texas
    Posts
    528

    Default

    Update Time. As you may have noticed, the 4 pack has been released. Thanks to some searching by Ulrich Ehlers, a fix has been found for the windows. Change these lines in the "shell" shapes.

    Code:
    prim_states ( 11                      prim_state 1_-_Default ( 00000000 0
                                tex_idxs ( 1 0 ) 0 0 1 0 1
                          )
                          prim_state 1_-_Default ( 00000000 0
                                tex_idxs ( 1 0 ) 0 3 1 0 1
                          )
                          prim_state 1_-_Default ( 00000000 0
                                tex_idxs ( 1 0 ) 0 4 1 0 1
                          )
                          prim_state 1_-_Default ( 00000000 0
                                tex_idxs ( 1 0 ) 0 5 1 0 1
                          )
                          prim_state 1_-_Default ( 00000000 0
                                tex_idxs ( 1 0 ) 0 6 1 0 1
                          )
                          prim_state 1_-_Default ( 00000000 0
                                tex_idxs ( 1 0 ) 0 7 1 0 1
                          )
                          prim_state 1_-_Default ( 00000000 0
                                tex_idxs ( 1 0 ) 0 8 1 0 1
                          )
                          prim_state 7_-_Default ( 00000000 1
                                tex_idxs ( 1 3 ) 0 1 0     0 1
                          )
                          prim_state 2_-_Default ( 00000000 1
                                tex_idxs ( 1 1 ) 0 0 1 0 1
                          )
                          prim_state Mtl_#0 ( 00000000 0
                                tex_idxs ( 1 1 ) 0 2 0     0 1
                          )
                          prim_state 3_-_Default ( 00000000 0
                                tex_idxs ( 1 2 ) 0 0 0 0 1
                          )
                )
    Thanks Ulrich!

    *Edit: Don't forget to re-copy,paste the SD40_GLASS.ace from the SLI.ATSF folder into the SP_GP40X folder, otherwise you'll see the same results*
    Last edited by therock; 12-31-2008 at 10:42 PM.

  4. #24
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    445

    Default GP40X Window fix

    Hi, thanks for the attempt, but my engine set has not been changed by this addition. Has this been tested on the sim or only on sview? I really do appreciate the effort put into this. these are beautiful repaints!! I mat be doing something wrong, but I've double and triple checked the file to be amended to the new files and all appears good. Thanks again and I hope it's just me!

  5. #25
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Round Rock, Texas
    Posts
    528

    Default

    Quote Originally Posted by lineman View Post
    Hi, thanks for the attempt, but my engine set has not been changed by this addition. Has this been tested on the sim or only on sview? I really do appreciate the effort put into this. these are beautiful repaints!! I mat be doing something wrong, but I've double and triple checked the file to be amended to the new files and all appears good. Thanks again and I hope it's just me!
    First, you checked the shape file to make sure the three 1's were changed the 0's?

    Second, the glass that came in the SP Set was replaced with the ATSF.Pack SD40_Glass?

    Third, are you running BIN? (I have no Idea whether or not this affects the engine if you aren't )

  6. #26
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    445

    Default GP40X windows

    Thank you for getting back to me on this subject. I did check the "s" files for the changes needed. I do have bin, but whether or not that is involved I don't know. The problem was the ATSF glass ace file. I never saw that it was needed to get the fix to work. the windows are really dark and non-transparent now but it looks a lot better than seeing the tracks running through the middle of the train! Thank again for your help! You have done an excellent job on these units, they're just beautiful!!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •