Results 1 to 4 of 4

Thread: Raildriver & MSTS...

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    152

    Default Raildriver & MSTS...

    Does anyone have a Raildriver?

    I've had mine for about two years now. All until 7 months ago when I bought myself a brand new ATI Radeon X1550 256 MB Graphics card, it doesn't want to work right. It takes MSTS about 10x longer to start up (ONLY WHEN USING RAILRDRIVER WITH MSTS); and it makes it very jumpy in the game. I know raildriver has to communicate with MSTS with the heads up display, and I have a gut feeling my new graphics card is making it harder for RD to read it. I dont know if anyone has had the same problem but it works PERFECT when using the on-board crappy video card.

    I would appreciate any help I can get

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Bridgeview, Illinois
    Posts
    5,230

    Default

    http://raildriver.com/support/raildriver.php

    Scroll all the way down until you see nVidia and ATI for help, Travis.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [URL="https://www.facebook.com/ken.plaza.9"]My Facebook Page
    [/URL][URL="http://jeffreywimberly.proboards.com/"]Rails of the World Forum
    [/URL][URL="http://frankoburns.proboards.com/"]Mophouse-MLTDownloads Froum[/URL]

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Tujunga Calif (Senile City)
    Posts
    5,878

    Default

    At the bottom of the forums list is a section for RailDriver, you may want to post this question there. If you don't get help I maybe able to help you

    Jim

  4. #4
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    NC, USA.
    Posts
    513

    Default Dxdiag

    Have you run dxdiag since you installed your new card?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •