Results 1 to 4 of 4

Thread: Black Screen...

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    N'Hampsha
    Posts
    3,632

    Default Black Screen...

    Just to further my gaming I bought WOS, version 1.10. I got the game installed and running. I went in, created an 'account' selected my train, starting path, schedule, and went to start. It goes through the loading screen, I get the sound, but a black screen. Nothing happens. I press every key and I can hear the sounds of various controls working, and the crowd at what I'm guessing is the station... But no visuals. Any idea what's going on?

    I'm running an ATI Radeon HD 3200 graphics card, with a dual-core RM-72 2.10GHz processor, and 4GB of Ram...

    Which seems to meet or beat the system requirements...

    Thanks.
    Thom
    <b><font size=1><font color=Navy><a href=http://i159.photobucket.com/albums/t159/CRQ5508/Random%20Stuff/CRQ5508.jpg target=_blank>http://i159.photobucket.com/albums/t...ff/CRQ5508.jpg</a></font></font></b>
    Norfolk Southern: It looks like Darth Vader on rails to me.

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Los Angeles, California, USA.
    Posts
    3,086

    Default

    Tom,

    WOS Volume 1 is now up dated to V1.20/
    Go to the Aerosoft website product update page & download the V1.20 update.

    Then go to the ATI website & down load the latest drivers for your ATI Card.

    Go to the options page in WOS & select graphics.. Follow my setting example, except for display size, which should match your computer settings. I use a Radeon 9800XT.

    Mike

    This smile says it all

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    N'Hampsha
    Posts
    3,632

    Default

    Thanks. I forgot to mention that I had already done said updates. But I got it figured out. After playing around with the graphics control within the game, I got it all figured out. Thanks again though!
    Thom
    <b><font size=1><font color=Navy><a href=http://i159.photobucket.com/albums/t159/CRQ5508/Random%20Stuff/CRQ5508.jpg target=_blank>http://i159.photobucket.com/albums/t...ff/CRQ5508.jpg</a></font></font></b>
    Norfolk Southern: It looks like Darth Vader on rails to me.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Cambridge, Massachusetts, United States.
    Posts
    78

    Default

    Care to explain what you did to get it figured out?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->