Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: LV and LNE RS2 fix?

  1. #11
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Germansville, Pennsylvania, United States.
    Posts
    1,066

    Default

    Sorry for the grave dig, i just found this on a search. I did those like........omg has to be almost 4 or 5 years ago. They actually work, cause i knew i screwed those up pretty bad <.<. Do they actually look presentable because Like soon I'm gonna do a few up on Allen Norton's S2 .

    Again sorry for the grave dig

    Nate
    The Lehigh & New England Preservation Society: Bringing Home the L&NE 611!!!!
    For Donation information Come Visit us at: www.facebook.com/lne611 or PM Me

  2. #12
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Chippenham, Wiltshire, UK.
    Posts
    6,946

    Default

    If you are referring to the RS2 models I linked, then yes they do work. If you mean the S2 from long ago, then no, those are unusable as supplied.
    Beer is not a matter of life or death, it is much more serious than that.

  3. #13
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Germansville, Pennsylvania, United States.
    Posts
    1,066

    Default

    Ah, I must have misread, yea I messed those up pretty bad, I have no idea what happened during export but everything was messed up. In the begining i saw LV/LNE RS2 by Nathan Haydt, i had to stop and think for a second.....When did I do RS2s o.0? Its all good though.

    Nate
    The Lehigh & New England Preservation Society: Bringing Home the L&NE 611!!!!
    For Donation information Come Visit us at: www.facebook.com/lne611 or PM Me

  4. #14
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    .
    Posts
    3,246

    Default

    You might consider pulling the files.
    Regards,

    Eric

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->