Results 1 to 4 of 4

Thread: Raildriver problem

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Visalia,Ca
    Posts
    45

    Default Raildriver problem

    I need some help. I installed my raildriver on my new computer,which has windows 7. and it says unable to find PIBus.sys . I have tryed uninstalling and reinstalling it to no avail
    Brandon Whisler
    MSTS reskinner

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cinnaminson, New Jersey, USA.
    Posts
    622

    Default

    Not supported in Windows 7.

    Go to http://www.raildriver.com/products/raildriver.php

    and note what it will run on in the table listed.
    Glenn Duba
    Cinnaminson, NJ

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Visalia,Ca
    Posts
    45

    Default

    Well some people got it running on windows 7
    Brandon Whisler
    MSTS reskinner

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    San Diego, CA Area
    Posts
    48

    Default RailDriver and Windows 7

    Hi Brandon,

    Look here in the RailDriver Forum for a thread named: "Program for Raildriver to drive WOS and MSTS" posted by uhen (I can't seem to get the url into this post). He has a program that makes RD run under Vista & Windows7. I have this program on my computer running under XP. I highly recommend Udo Henkel's RDTrainFIX program to anyone running RD. IT WORKS! No more Heads UP Display (HUD) needed (no need to dumb-down graphic card settings). No more editing of loco .ENG files needed. It comes with profiles for Steam, Diesel & Electric loco's, and new Profiles for your particular loco are easily created in the registered version of the program. (About $7)

    Yes, others have gotten RD to work with Windows7, it is just that P.I. Engineering doesn't provide support for Windows7.

    Hope this helps,

    Paul

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->