Results 1 to 4 of 4

Thread: Issue With Playing

  1. #1

    Question Issue With Playing

    When I go to play the game I get a message that says. That the engine can't display the graphics. What's the issue? How can I fix it.

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Los Angeles, California, USA.
    Posts
    3,086

    Default

    Stephen,

    Give me your Computer Specs. Laptop or Desktop?
    Operating system. Graphics card, model & name on board mem. ETC.

    What version of WOS do you have?
    Did you set up the graphics page in the game?
    Take a screenshot of the set up pages

    These are mine.
    Attached Images Attached Images
    Mike

    This smile says it all

  3. #3

    Default

    I have a dell m1330 laptop.

    I have the 1.20 version.

    I don't know how to set the graphics page up. Could you give me some help with that?

    Thanks,
    Steve

  4. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dearborn, Michigan
    Posts
    70

    Default

    Here is a checklist that you might go over:
    1. There are two versions of the game on the installation disk, one to install on a high end PC and one to install on a less powerful one.
    You may have installed the high end version which, perhaps, your video card can't handle.
    2. Before installing either version be sure to disable any antivirus/antispam software, and lastly,
    3. Do run the DirectX installation.

    I hope this helps.
    Ed Catterall

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->