Results 1 to 8 of 8

Thread: MSTS run problems

  1. #1

    Angry MSTS run problems

    MSTS installed from original CD set, TS update installed. Video card drivers updated, MSTS fails to add new routes or new trains. MSTS stops after a few minutes of play. Problems started after trying to use the 'no CD' crack. I have un-installed, re-installed MSTS, but this has not made a difference.

    I have had Train Sim running perfect on this system before with the same routes and trains.

    I love MSTS. Please offer your suggestions for a solution.

    XP SP3, Athlon 939, 2MB ram, 120mb HD

    Thanks, piano737
    Last edited by piano737; 08-26-2010 at 01:43 PM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Another World
    Posts
    1,129

    Default

    Quote Originally Posted by piano737 View Post
    MSTS installed from original CD set, TS update installed. Video card drivers updated, MSTS fails to add new routes or new trains. MSTS stops after a few minutes of play. Problems started after trying to use the 'no CD' crack. I have un-installed, re-installed MSTS, but this has not made a difference.
    What do you mean "'no CD' crack"? I'm not aware of an thing like that, unless you mean BIN which is certainly not a 'no CD crack'.
    Southern Pacific Transportation Company

  3. #3
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Bridgeview, Illinois
    Posts
    5,230

    Default

    Quote Originally Posted by piano737 View Post

    120mb HD

    Thanks, piano737
    That's a very small HD, You mean 120 GB?
    What kind of video and sound do you have? Did you read this?
    https://www.trainsim.com/vbts/showthread.php?t=211572
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [URL="https://www.facebook.com/ken.plaza.9"]My Facebook Page
    [/URL][URL="http://jeffreywimberly.proboards.com/"]Rails of the World Forum
    [/URL][URL="http://frankoburns.proboards.com/"]Mophouse-MLTDownloads Froum[/URL]

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,738

    Default

    Hi Piano,

    What error message are you seeing?

    Have you installed the latest version of New Roads and xTracks?

    Paul :-)

  5. #5
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Just south of NYC
    Posts
    1,591

    Default

    Quote Originally Posted by nat View Post
    What do you mean "'no CD' crack"? I'm not aware of an thing like that, unless you mean BIN which is certainly not a 'no CD crack'.
    I believe he means the official v1.4 patch which eliminates the need for the CD to be in the drive.
    Chris
    "True rail fans have two favorite railroads. The B&O and one other."

  6. #6

    Default

    Yes, latest versions of Xtracks & new roads are installed.

    Thanks

  7. #7
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,738

    Default

    Hi Piano,

    OK, is there an error message you get when the thing croaks?

    Paul :-)

  8. #8

    Default

    No, I get no error messages when it croaks, but I do get some when the sim starts. I will have to get back to you about those.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->