Results 1 to 8 of 8

Thread: Rail Driver sound issue

  1. #1

    Default Rail Driver sound issue

    Hi all,
    Can anyone help, can't get any sound from rail driver base speaker, worked for a few hours after I downloaded directx runtime...upgrade then nothing again, thanx

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by gmc7991 View Post
    Can anyone help, can't get any sound from rail driver base speaker, worked for a few hours after I downloaded directx runtime...upgrade then nothing again, thanx
    Might be a good idea to contact support: http://www.raildriver.com/support/contact.php

    O t t o

  3. #3

    Default

    Thanx otto

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Location
    Napier, New Zealand
    Posts
    566

    Default

    This is the Railworks forum. So what do you have Raildriver or Railworks. If Raildriver you posted in the wrong forum.

  5. #5

    Default

    Why? I use my Raildriver for Railworks almost all of the time, it's a valid question.

    Paul

  6. #6
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Las Vegas, NV USA.
    Posts
    929

    Default

    Do you by chance have the wrong sound system selected in Windows. Take a look via the Control Panel, select hardware and Sounds and see what default is selected. Sometimes that is the problem.

    Dave

  7. #7

    Default

    Check this below.

    O t t o



  8. #8

    Default

    Thanx for the tips guys, had the raildriver about a month and tried everything to get it to play through the unit, it worked for one day about a week ago, I tried these tips also, waiting to hear from their tech
    BTW I posted on this forum cuz it seems to have the most knowledgeable people and they're all so nice

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->