Results 1 to 6 of 6

Thread: Raildriver fix for 2013

  1. #1
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Stevens Point, Wisconsin, USA.
    Posts
    14,705

    Default Raildriver fix for 2013

    http://forums.uktrainsim.com/viewtop...27489#p1587600

    Requires some hacking, but according to reports it works. Thanks to Bobsk8 for finding this, gonna sticky for a while until RSC or PI Engineering sorts it out.

  2. #2

    Default

    The file needed to be modified is the one disussed in "For Steam/RailWorks installed using non-default settings:" section:

    http://www.raildriver.com/support/railworks.php

    Harold

  3. #3
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Stevens Point, Wisconsin, USA.
    Posts
    14,705

    Default

    In addendum, for those who want to try the beta;

    http://raildriver.com/support/rw3.beta.php

    Also for those having trouble finding the files they're talking about, Windows usually has file extensions hidden by default, so unhide them;

    https://www.trainsim.com/vbts/showth...er-for-dummies

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    662

    Default

    Quote Originally Posted by sniper297 View Post
    http://forums.uktrainsim.com/viewtop...27489#p1587600

    Requires some hacking, but according to reports it works. Thanks to Bobsk8 for finding this, gonna sticky for a while until RSC or PI Engineering sorts it out.
    thank you for the sticky, sniper.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    .Mesquite, Texas
    Posts
    40

    Default

    On my computer "TSX" must be switched OFF for the mod to work.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    662

    Default

    which mod are you talking about? if you are talking about the original post from bobsk8, my tsx is on.
    Last edited by nickol; 09-22-2012 at 07:49 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •