Results 1 to 7 of 7

Thread: How Do You Put A Train Into Emergency?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Forest Hills, NY
    Posts
    915

    Post How Do You Put A Train Into Emergency?

    I started a saved scenario on the 23 mph downgrade. Before I knew it, I needed to put the train into emergency.

    According to the instructions, "Shift + Backspace" accomplishes this. However, this didn't work.

    Since I'm one of the banned "bad-boys" I can't get on the "member-only" Run8 forum, so any help here would be appreciated.

    Thanks,

    Robert

  2. #2
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Metro Vancouver
    Posts
    3,109

    Default

    Rob it's CTRL backspace and is the drama really needed ( Since I'm one of the banned "bad-boys" I can't get on the "member-only" Run8 forum ) .A simple question to ask and a simple answer.
    Work Safe play hard

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Yamba, N.S.WALES, Australia
    Posts
    4,131

    Default

    Quote Originally Posted by westerngy View Post
    .....is the drama really needed ....
    It saves someone asking him why he didn't pose the question on the R8 forum.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Forest Hills, NY
    Posts
    915

    Default

    Quote Originally Posted by westerngy View Post
    Rob it's CTRL backspace and is the drama really needed ( Since I'm one of the banned "bad-boys" I can't get on the "member-only" Run8 forum ) .A simple question to ask and a simple answer.
    I'm still a little annoyed about the whole "banned" nonsense. I also figured somebody would tell me to look at the Run8 forum.

    In any case, thanks for the answer.

    Rob

  5. #5
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Forest Hills, NY
    Posts
    915

    Default

    Quote Originally Posted by seagoon View Post
    It saves someone asking him why he didn't pose the question on the R8 forum.
    That's exactly what my comment was for - thanks for seeing that.

    Robert

  6. #6
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    St. Catharines, Ontario, Canada.
    Posts
    3,587

    Default

    Wow one hour and 11 minutes and an answer from the "inner circle" As for me on the "outer limits" I was busy running with a few trains on my server, but I would of looked it up for you too without any fear or cracking egg shells. Personally I'm annoyed more at my GF dying and not finding a job I'm qualified for. I know how you feel, but life is too short to worry about these things. Life isn't always fair, just have fun while you still can.

    Thanks

    Sean

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by ForestHIllsRob View Post
    I started a saved scenario on the 23 mph downgrade. Before I knew it, I needed to put the train into emergency.

    According to the instructions, "Shift + Backspace" accomplishes this. However, this didn't work.

    Since I'm one of the banned "bad-boys" I can't get on the "member-only" Run8 forum, so any help here would be appreciated.

    Thanks,

    Robert
    Left ctrl+backspace, to be more specific. I need to remap it to right ctrl so I can do it with one hand. And if you are downhill on either side of the hill when resuming from a save, be sure to have your dynamics ready to go before you hit F5, and depending on train weight, you should consider applying a minimum set of train brakes before you get up to 20 mph.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->