Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Run 8 5/10/13 Update

  1. #1

    Default Run 8 5/10/13 Update

    An update was posted on the Run 8 website today. A few minor changes and fixes. Be sure to grab it!

    http://www.run8studios.com/updates_dlc.shtml

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    230

    Default

    In the other forum one guy reported that when trying to load the re-newed Train Stats MFD Screen the game crashes. He also said later that now "seems to be working". Well... game is still crashing for me when loading that screen. Only me with the issue? or only me driving in cab?!
    Cheers,
    Doc.

  3. #3

    Default

    i'm running it now. so far, no problems......

    66

  4. #4

    Default

    hello all.
    I am loving this sim btw!
    All tho. Since I installed upgrade I can confirm ctd when changing screens on mfd.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Orlando, Florida USA
    Posts
    606

    Default

    take any of your mods out doc

    Quote Originally Posted by MachinistBrazil View Post
    In the other forum one guy reported that when trying to load the re-newed Train Stats MFD Screen the game crashes. He also said later that now "seems to be working". Well... game is still crashing for me when loading that screen. Only me with the issue? or only me driving in cab?!
    Cheers,
    Doc.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Clewiston, Florida, USA
    Posts
    1,560

    Default

    Both me and a friend are having a similar issue.. Run8 worked fine up until we installed this update and now it CTD as soon as we try to load a session..

    Jason Webb, We don't have mods so could you elaborate on this if it is in fact the culprit?
    Don't tell me the sky's the limit, when there's footsteps on the moon..

    --Josh--

  7. #7
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Orlando, Florida USA
    Posts
    606

    Default

    try to create a new session i cant really help troubleshooting, but if that doesnt work try re downloading the update and make sure you run as admin

  8. #8
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    230

    Default

    So far, from what I dug and tested, looks like the issue is happening only with a consist (two or more vehicles) in which the taken engine has no symbol. And also with light engines (with symbol, or no symbol). Trains (consists) with symbol are running flawlessly, this is why so many people are not having any crash's problem.

    Doc.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Eugene, Oregon
    Posts
    492

    Default

    It has to do with new information being provided by the stats screen on the MFD. If you have a train with no symbol the game will crash if you try to go to that screen. I have heard that there may be some other scenarios with the train symbol that cause it to crash but have not verified it yet for myself.
    Doug B.
    Eugene, Oregon, USA - Pacific Standard Time ( - 8:00 UTC )
    3.4 ghz Intel i7-3770 quad core processor, 8 gigs RAM, 2 gig AMD Radeon HD 7850

  10. #10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    UP's Santa Barbara subdivision - USA
    Posts
    166

    Default

    So it sounds like I should wait to upgrade. Unless the upgrades are more important then the potential crashes introduced. What do you guys think?
    EMD 2-strokes rule! My all-time favorite:SD45X I also like SD40-2/SD40T-2/SD45-2/SD45T-2/DD35A/DDA40X/SD70ACe/SD80ACe
    i7-7700HQ // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 2TB SSD + 1TB HD // 17" 144Hz FHD w/G-Sync // TS2021 // TSW // T:ANE // Run 8 V2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->