Results 1 to 5 of 5

Thread: OpenRail

  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Odessa,TX
    Posts
    365

    Default OpenRail

    Hi!
    I have still problems with OP V9 ,my route works fine with standard MSTS but not in openRail v9
    First problem is the tracks are partial laid, in one section the track is all laid with Scalerail but one section is shown in
    Xtrack what is wrong?
    In standard MSTS the tracks are good in Scalerail.
    Also the Switches are not working in Openrail in MSTS everything working fine.
    I even uninstalled OpenRail and still doing the same.
    Then if i start with any loco after a few meter the train stops the brakes go in emergency.
    Also i tried to use ctrl-M for the switches still the same problems.
    I never had problems with OpenRail 7 or 8 but my house was broken in and computer and all date and
    External Hard Drives gone.
    Is Openrail 7 or 8 still around and where can i download them.

    I'm sorry for all this problems but i'm still very mad and frustrated.

    Please Help!
    P.S. My new Computer is Intels i7 with 16mb ram Ge Force 660.

    Thanks Please help!

    Arno
    fssarno

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Bridgeview, Illinois
    Posts
    5,230

    Default

    Quote Originally Posted by FSSARNO View Post


    Please Help!
    P.S. My new Computer is Intels i7 with 16mb ram Ge Force 660.

    Thanks Please help!

    Arno
    fssarno
    16mb of Ram or 16GB of Ram?
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [URL="https://www.facebook.com/ken.plaza.9"]My Facebook Page
    [/URL][URL="http://jeffreywimberly.proboards.com/"]Rails of the World Forum
    [/URL][URL="http://frankoburns.proboards.com/"]Mophouse-MLTDownloads Froum[/URL]

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Odessa,TX
    Posts
    365

    Default

    I'm sorry my brain is still on all problem i have with break in and all my stuff stolen.
    16 GB.

    What is wrong with OpenRail V9.
    Thanks!

  4. #4
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Yamba, NSW, Australia
    Posts
    3,225

    Default

    Quote Originally Posted by FSSARNO View Post
    ...What is wrong with OpenRail V9.
    Not very much at all, when you consider it's still undergoing development.

    More to the point....why is this post in the MSTS forum and not the Open Rails forum?
    (Moved since that initial observation).
    Last edited by seagoon; 07-23-2013 at 06:43 AM.
    IBM XT i386; 512Kb RAM; 5.25" FDD; 1.4Mb FDD; 5Mb HDD; VGA 256-colour graphics card; AdLib soundcard; DR DOS 6.0; Windows 3.0

  5. #5
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Australia.
    Posts
    6,503

    Default

    Hi Arno,

    >What is wrong with OpenRail V9.

    OpenRails is still beta test software, and its version 0.9
    Is your route published yet?

    There is no point getting mad with Openrails, it is still being worked on.
    Cheers
    Derek

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •