Results 1 to 7 of 7

Thread: Errors installing express coaches < indian railways>

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Wisconsin
    Posts
    108

    Question Errors installing express coaches < indian railways>

    HI THERE.
    I have some serious errors with express coaches. saying ;
    - no data for AC_2_T.S
    Each error is like that man........
    What should I do now ????????????

    Thanks Guys.
    Sincerely
    Danb1

    __________________________________________________ __________________________________________________ ___

    " Cause I'M A LIMITED EDITION "

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Bridgeview, Illinois
    Posts
    5,230

    Default

    In case you didn't see this but, you posted in the wrong place so I moved it here.

    https://www.trainsim.com/vbts/showth...ownload-Issues

    You didn't provide enough information to go on. And Please read this;

    https://www.trainsim.com/vbts/showth...SKING-FOR-HELP
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [URL="https://www.facebook.com/ken.plaza.9"]My Facebook Page
    [/URL][URL="http://jeffreywimberly.proboards.com/"]Rails of the World Forum
    [/URL][URL="http://frankoburns.proboards.com/"]Mophouse-MLTDownloads Froum[/URL]

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    Wisconsin
    Posts
    108

    Default

    thank you man
    __________________________________________________ __________________________________________________ _________________
    "Cause I'M A LIMITED EDITION"

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Location
    Wisconsin
    Posts
    108

    Default

    sorry man.
    Unfortunately no screen shot for the problem is available man.
    But non pic info is plenty.
    See this all deals with some sort of shape files eg: Ac_2_T.S and says , eg , i AM RUNNING a route x so it says like that :
    no data for prolonged Ac_2_t.s
    no data found x/shapes for Ac_2_t.s
    like that.
    Thanks for help.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ______________
    "Cause I'M A LIMITED EDITION"

  5. #5

    Default

    If you want help post the EXACT ERROR MESSAGE.

    Your sig says you're a "LIMITED EDITION" What exactly is your limitation?
    ............Vince ..............
    ...... Author NECv4 .......
    .... LIRR BUILD PHOTOS ....
    .............LIRR VIDEO.............
    ...... Eschew Obsfucation ......

    On the The Statue of Liberty in New York Harbor there is a Tablet. On it is written:
    "Give me your tired, your poor, your huddled masses yearning to breathe free,
    the wretched refuse of your teeming shore, send these, the homeless, tempest-tossed to me,
    I lift my lamp beside the golden door!"

  6. #6
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Chippenham, Wiltshire, UK.
    Posts
    6,935

    Default

    As there are several " express coaches " (Indian railways) it might help to solve your problem if we knew which particular set is giving you this trouble, zip filename will do nicely.

    However, an error message something like no data found x/shapes for Ac_2_t.s more likely means that there is a scenery object that is using this s file which is missing.
    Last edited by baldwin; 09-29-2013 at 01:22 PM.
    Beer is not a matter of life or death, it is much more serious than that.

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by danb1 View Post
    sorry man.
    Unfortunately no screen shot for the problem is available man.
    But non pic info is plenty.
    See this all deals with some sort of shape files eg: Ac_2_T.S and says , eg , i AM RUNNING a route x so it says like that :
    no data for prolonged Ac_2_t.s
    no data found x/shapes for Ac_2_t.s
    like that.
    Thanks for help.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ______________
    "Cause I'M A LIMITED EDITION"
    Hit "prnt scr" button on your keyboard...use mspaint to make a copy by pasting the clipboard image you just made with the prt scr button and save ....instant screen shot. Since you obviously ignored the moderator's instructions about reading the guidelines to asking for help, (providing MORE info) there's not a lot more to tell you.
    Last edited by frankoburns; 09-29-2013 at 02:44 PM.
    I'm like an old SD9; It Growls, Howls & squeaks...but it will run forever!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->