Results 1 to 3 of 3

Thread: Pictures missing in Driver Option

  1. #1
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wiltshire
    Posts
    42

    Default Pictures missing in Driver Option

    Recently purchased some DL's from Greenman Gaming:

    http://www.greenmangaming.com/dovetail-games/

    There was a good sale on but I think it has finished now.

    I installed all the downloads into steam and the scenarios/locos run fine.

    However I have found that some scenario/loco pictures are not appearing in Quick Drive options. Its the grey picture with a no entry sign.

    example are:
    Riviera Line.
    London to faversham.
    Class 450 EMU (from the London to Brighton Scenario).

    To be honest they do appear in some places but not in Quick drive.

    Have verified local files to no avail.

    Probably considered trivial but is there any way to get these pictures into the grey place holders.

    Cheers...

    Chris.

  2. #2

    Default

    One thing to remember is that loco images do not appear if you do not have the right one. It's a way of telling you it won't play.

    As for route images not appearing, that's one of the "upgrades" TS2015 gave us.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wiltshire
    Posts
    42

    Default

    Thanks for that Mountain Man.
    Class 450 EMU appears under the Roam Tab for London to Brighton but when I run the scenario, its not there, makes sense now.

    Chris

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->