Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 43

Thread: Looking for Class 405 Loco...

  1. #1
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wiltshire
    Posts
    42

    Default Looking for Class 405 Loco...

    Does anyone know of a TS 2015 add on for the Class 405:

    Class405-clapham.jpg

    It looks very much like the type of train I used to travel home from School in back in the 60s.
    Clapham - Hounslow Line.

    Chris.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Leeds, England.
    Posts
    1,132

    Default

    You are looking for the SR 4SUB - a version is available from UKTrainsim in one of their freeware packs. Have a look at http://members.uktrainsim.com/fileli...m_fileid=27134 .
    Alan
    See this thread for my railway photos https://www.trainsim.com/vbts/showth...78#post1935978

  3. #3
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wiltshire
    Posts
    42

    Default

    Cheers for that, I will take a look.

    Chris.

    After-note: The file I am downloading looks to be an exe file.
    How will this file integrate itself with TS 2015 on Steam?
    Last edited by OldFoxx; 11-08-2014 at 01:09 PM.

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by OldFoxx View Post
    Cheers for that, I will take a look.

    Chris.

    After-note: The file I am downloading looks to be an exe file.
    How will this file integrate itself with TS 2015 on Steam?
    Usually [or how I build my .exe files for TS2015 addons] It will simply auto copy the files to your RailWorks\Assets folder. It may add a shortcut to your start menu and an option to uninstall to easily remove the addon should you wish.

  5. #5

    Default

    The 4 SUB is available on UKTS in its own download, File ID : 26609.

    Donal

  6. #6
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wiltshire
    Posts
    42

    Default

    Thanks for the help AlanCh, Venomz and cilldroichid.

    Chris.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wiltshire
    Posts
    42

    Default

    Well...........Downloaded the 77mb file to my desktop. Clicked the file to run and it extracted to 100%. Then it said: Setup Wizard ended prematurely because of an error. Your system has not been modified. Click the finish button to exit the Setup Wizard.

    I noticed the file description is a 7z Setup SFX. Is that some kind of zipped file. I use winrar.

    I tried moving the file to my assets folder which invoked winrar. during the extraction process, winrar couldn't open certain files example:

    ! C:\Users\ChrisA\Desktop\UKTS_27134_UKTS_Freeware_P ack_-_UK_DMUs-EMUs-Trams_#1_v1.1.5.exe: Cannot open C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\RailWorks\Assets\UKTS _27134_UKTS_Freeware_Pack_-_UK_DMUs-EMUs-Trams_#1_v1.1.5\[INSTALLDIR]\Assets\Kuju\RailSimulator\RailVehicles\Diesel\Cla ss166\SENetworkerBluestripe\DMOCL-First\class166_dmocl_SEBluestripe_ND.bin
    The system cannot find the path specified.

    Not sure where top go from here.

    Chris.

  8. #8

    Default

    Sounds like a self extracting archive, which should be a 7-zip archive. Download 7-zip and try unpacking it. 7-Zip Website your file could be corrupted so you may have to re-download it, but try using 7-zip to extract the file you have first.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Home Of The Americas Cup
    Posts
    1,167

    Default

    The file is self extracting and installing. He just needs to double click on the UKTS icon and follow the instructions. I have this pack installed on my computer. The file highlighted in blue is the one.

    UKTS.jpg

    Click on picture to enlarge.
    Last edited by Flybyme; 11-08-2014 at 10:34 PM.
    Intel i5-2500K 3.3GHz Quad Core, Asus P8Z 68-V LE MB, Asus GTX 960 Strix OC 2gb graphics card, Windows 10 Home 64 bit, 8gb Corsair Vengeance DDR3 ram , Viewsonic VX2452mh LED 1080P HD Monitor. Seagate Barracuda 1 TB 64MB Sata3 HD. Computer Gamer Since 1985

  10. #10
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wiltshire
    Posts
    42

    Default

    I extracted from the download using 7zip and I tried to run the windows installer exe.
    Picture explains my situation:
    UKTS Freeware pack.jpg

    After Note: Downloading another file from UK Trainsim to see if that works.

    Chris.
    Last edited by OldFoxx; 11-09-2014 at 02:46 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->