Results 1 to 7 of 7

Thread: No Textures

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Plato Missouri
    Posts
    87

    Angry No Textures

    I downloaded the new version of open rails and I was pretty much impressed with it........but a few days ago I started to notice some shapes with no textures just a gray image......some routes the buildings are gray with no texture and now some of the rail cars that are designed for open rails have no textures. I have been looking around this forum and other forums to see if there is other's with the same problem and if there is a fix out there.....but I have come up empty handed and very frustrated. Any help would be greatly appreciated. Thanks Roburt
    Roburt

  2. #2

    Default

    Have you identified the missing textures? Check the OR log to see they have been logged as missing. If so, verify that they are or are not there. I say this because other reports of missing textures are always due to missing ones, not OR failing to render them. Just a thought towards troubleshooting.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Leoben, Styria, Austria, Europe
    Posts
    203

    Default

    When you encounter texture-less objects the next time, please bring up the F5 HUD and press shift+F5 until you see the "DEBUG INFORMATION" page, There´s a graph showing memory usage, too. Take a screenshot with that page and the graph and post it here, along with a log file, please

    Cheers, Markus


    Trains. Trains? Trains! =)
    I usually hang out at www.elvastower.com (markus_GE).
    Also take a look at my homepage: http://mgelbmann.jimdo.com/

  4. #4
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Western Australia
    Posts
    2

    Default

    Hi, trainlover2923
    I had a similar problem of grey buildings and some grey scenery after loading an MSTS route. Without checking my log I assumed this was due to missing MSTS default textures, due to not having MSTS installed. As the earlier posters suggest just check your log file and I'll go and check mine
    Have fun mate,
    Fred

  5. #5
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chalmette, Louisiana
    Posts
    154

    Default

    I've run across this a few times. I usually change the season to summer and the textures appear. Not sure of cause but it happens on some routes with Autumn & Winter seasons.

    AJ

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Leoben, Styria, Austria, Europe
    Posts
    203

    Default

    No textures in other seasons than summer could also be related to those routes not having winter / spring / autumn textures. That would be mentioned in the readmes, however, so please check those, too. A route that comes to my mind that does not have any other textures than summer is SeaView, for example.

    If the concerned routes' readmes do not say anything about no seasonyl textures for some season, please do what I posted in post #3 of this thread.

    Cheers, Markus


    Trains. Trains? Trains! =)
    I usually hang out at www.elvastower.com (markus_GE).
    Also take a look at my homepage: http://mgelbmann.jimdo.com/

  7. #7
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Alhambra Sub MP 484/ Southern California
    Posts
    418

    Default

    This might be a help an may have to do with the .sd files?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •