Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: dynamic Brake

  1. #1

    Unhappy dynamic Brake

    Hello,

    I have a problem with the ProTrain Addon PT17 - Munich-Salzburg with all S-Bahn types Trains.
    Watch the Attachement.

    I can press the "comma" button, but nothing happens.

    Thank you!
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Chippenham, Wiltshire, UK.
    Posts
    6,978

    Default

    The picture is too small to read the words. What does it say on the black banner, and what do you see if you have the F5 HUD on screen?.
    Beer is not a matter of life or death, it is much more serious than that.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    .
    Posts
    2,848

    Default

    It says "Warning, (something illegible) locked, Release dynamic brake then retry".


    Pulled out the magnifying glass for that one.

  4. #4

    Default

    I had the same issue lately. This topic at the ET forum helped me out: http://www.elvastower.com/forums/ind...75#entry198675

  5. #5

    Default

    Discussing using a Dispatcher with a friend in the Railworks forum I tested what this ORTS one does.

    Let me throw the switch in its window to divert the player ICE-3 but applied emergency brakes !

    Trying to back it up could not release the DYN brakes, like others have reported here !

    Suggestions ?





  6. #6

    Default

    More testing and this time it worked as it should !






  7. #7

    Default

    Hello,

    Thank you for your answers. But I doesn't work :/
    Nothing happens when I press the 2 buttons (CTRL + : )


    Thank you.
    Last edited by Felfel; 07-31-2016 at 11:59 AM.

  8. #8
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Chippenham, Wiltshire, UK.
    Posts
    6,978

    Default

    Dynamic brake controls are , (comma) to decrease and . (period) to increase, not CTRL + :
    I think there is a built-in delay before the dynamic brake can be fully released.
    Beer is not a matter of life or death, it is much more serious than that.

  9. #9

    Default

    Nothing worked for me until I went to the engine file of the particular loco I wanted to use and deleted all the references to the dynamic brake. Problem solved! I just like to watch my trains operate! Period!

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by blackraeven View Post
    I just like to watch my trains operate! Period!
    Then just use the Auto-Pilot. Problem solved!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •