Results 1 to 9 of 9

Thread: Run8 V2 CLR20r3 error

  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Western Australia
    Posts
    150

    Default Run8 V2 CLR20r3 error

    Hi I posted in another thread but have been asked to start a new one, so here goes.

    Copy and paste from the old thread.


    I have just purchased V2 and installed it.
    What is weird is that I can run the game a few times before this error starts popping up.
    If I uninstall Run8 and re-install it, once again it will work for a few days and then this .NET error pops up again and I can't play the game.

    Processor is an I7 3770
    Videocard is an AMD R9 290X.
    When the game runs it runs beautifully.

    The game is activated.
    This is driving me nuts, I have uninstalled .NET and reinstalled the latest version (4.7) using CCleaner in between. Im totally out of ideas now.

    Please help, I'm loving the sim, after putting up with years of RW.


    In the other thread I posted in, someone asked if I have the log file.
    I found it and it has errors so here that is.
    I've had to remove a lot of stuff from the log to post, hopefully the relevant information is here.



    Code:
     
    
    2017-05-09 17:05:27,724 INFO  - ===== V2 02.20.2017 =====
    2017-05-09 17:05:27,724 INFO  - Logical CPU cores: 8
    2017-05-09 17:05:27,724 INFO  - Transaction ID: 
    2017-05-09 17:05:28,057 INFO  - Video Card or Chip: AMD Radeon R9 200 Series
    2017-05-09 17:05:28,067 INFO  - Screen #0 0,0 area 2560,1440
    2017-05-09 17:05:28,067 INFO  - Primary #0 0,0 area 2560 1440
    2017-05-09 17:05:29,148 ERROR - System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing.
       at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e)
       at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent()
       at System.Xml.XmlReader.MoveToContent()
       at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderScnInfo.Read4_ScnInfo()
       --- End of inner exception stack trace ---
       at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events)
       at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream)
       at RunEight.ScnInfo.ReadFromFile(String filename)
    2017-05-09 17:05:29,149 WARN  - Unable to read save file [M:\Run8Studios\Run8 Train Simulator V2\Content\V2Routes\Regions\SouthernCA\AutoSaves\Auto Save World.xml]. Regenerating file
    2017-05-09 17:05:29,223 INFO  - The file M:\Run8Studios\Run8 Train Simulator V2\Content\V2Routes\Regions\SouthernCA\AutoSaves\Auto Save World.xml has an older incompatible format, and cannot be loaded with the current version of Run 8. It is recommended that you delete this file.
    2017-05-09 17:05:29,234 ERROR - System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing.
       at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e)
       at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent()
       at System.Xml.XmlReader.MoveToContent()
       at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderScnInfo.Read4_ScnInfo()
       --- End of inner exception stack trace ---
       at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events)
       at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream)
       at RunEight.ScnInfo.ReadFromFile(String filename)
    2017-05-09 17:05:29,235 FATAL - System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
       at RunEight.ScnLoader.XmlFileContext.SaveAspect(ScnInfo sessionMap)
       at System.Linq.Enumerable.SingleOrDefault[TSource](IEnumerable`1 source, Func`2 predicate)
       at RunEight.ScnLoader.SaveAspect(String sessionMap, List`1 parentPath)
       at Run-8TrainSimulatorV2.ResourceEventArgs.CheckEmulator()
       at Run-8TrainSimulatorV2.ResourceEventArgs.SaveAspect()
       at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
       at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
       at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
       at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()
    Last edited by Aussie_FX; 05-12-2017 at 12:38 AM. Reason: Edited log

  2. #2

    Default

    First, you might wanna edit your post above to remove your license key from the log file you posted.

    Then try going into this folder:

    M:\Run8Studios\Run8 Train Simulator V2\Content\V2Routes\Regions\HRS_Southeast\AutoSave s

    and delete these 4 files:

    Auto Save World.xml
    Auto Save World.info

    Auto Save Train.xml
    Auto Save Train.info

    Then give Run V2 a try.
    Shaun


  3. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Western Australia
    Posts
    150

    Default

    Quote Originally Posted by nolatron View Post
    First, you might wanna edit your post above to remove your license key from the log file you posted.
    Sorry about that. Edited now.

    Then try going into this folder:

    M:\Run8Studios\Run8 Train Simulator V2\Content\V2Routes\Regions\HRS_Southeast\AutoSave s

    and delete these 4 files:

    Auto Save World.xml
    Auto Save World.info

    Auto Save Train.xml
    Auto Save Train.info

    Then give Run V2 a try.
    OK I have found them but haven't deleted them before I ask the following question.
    There are several entries with different timestamps. Do you want me to remove them all?

    Thanks for your help, much appreciated!

    My posts are currently being moderated, so I apologise for the sparse replies.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Yamba, N.S.WALES, Australia
    Posts
    4,066

    Default

    Yep...delete them all, Aussie.
    (From a fellow Aussie in the same time zone )

    New ones will be created at your next save.
    IBM XT i386; 512Kb RAM; 5.25" FDD; 1.4Mb FDD; 5Mb HDD; VGA 256-colour graphics card; AdLib soundcard; DR DOS 6.0; Windows 3.0

  5. #5
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Western Australia
    Posts
    150

    Default

    Cheers mate thankyou.

    Slightly different timezone, I'm in WA but two hours are better than 12 hey.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Yamba, N.S.WALES, Australia
    Posts
    4,066

    Default

    Quote Originally Posted by Aussie_FX View Post
    Slightly different timezone, I'm in WA but two hours are better than 12 hey.
    Sorry...your location just says "Australia" so I wasn't sure where you were!
    But yep...a two-hour difference sure beats 12 when it comes to speedy replies.
    IBM XT i386; 512Kb RAM; 5.25" FDD; 1.4Mb FDD; 5Mb HDD; VGA 256-colour graphics card; AdLib soundcard; DR DOS 6.0; Windows 3.0

  7. #7
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Western Australia
    Posts
    150

    Default

    Quote Originally Posted by seagoon View Post
    Sorry...your location just says "Australia" so I wasn't sure where you were!
    But yep...a two-hour difference sure beats 12 when it comes to speedy replies.
    OK I shall fix that.

    Now for the good news, deleting those files has Run8 up and running again.
    The game crashed when playing but I know I have a ram compatibility problem and that would have been the cause.

    Thankyou so much gentlemen.

    EDIT: For the moderators.
    I'm getting a security certificate warning for this site, using Windows Defender/MSE. Windows 7.
    Last edited by Aussie_FX; 05-12-2017 at 07:22 AM.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Western Australia
    Posts
    150

    Default

    Well I managed to get it running but now it won't activate.

    This game doesn't seem to like me

    I've sent off an email to support.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Yamba, N.S.WALES, Australia
    Posts
    4,066

    Default

    Something is very wrong somewhere, mate.
    I hope that Run 8 Studios can work you around the problem.
    Please keep us informed.
    IBM XT i386; 512Kb RAM; 5.25" FDD; 1.4Mb FDD; 5Mb HDD; VGA 256-colour graphics card; AdLib soundcard; DR DOS 6.0; Windows 3.0

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->