Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 61 to 68 of 68

Thread: Any Railroad, Any Route, Any Era - Part 11

  1. #61
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,198

    Default

    Oops... 1500 had no MU but I won't tell anyone!

    Paul :-)

  2. #62
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    1,585

    Default

    Now you tell me Paul
    Paul

  3. #63
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,198

    Default

    The rest of the RS-2s had MU and maroon paint, the 1500 was the only one without and with the black switcher scheme!

    Paul :-)

  4. #64
    Join Date
    May 2010
    Location
    Spurgeon,TN
    Posts
    550

    Default

    Hi,

    Don't feel bad Paul (Precht), I did something similar with the NYS&W RS-1's before I found out the odd numbered ones were for passenger service and also did not have MU connections.

    Doug Relyea
    Making stuff that works, using outdated Software on outdated Hardware.

  5. #65
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    1,585

    Default

    Doug,
    That is twice on this route I have made an error in choice of locomotives and Paul has cought it. That is ok, helps me to learn.




















    Paul

  6. #66
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    1,585

    Default







    Paul

  7. #67
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Hanover Park, Il., USA.
    Posts
    8,367

    Default

    Love that opening SP shot, Paul!
    Neil

    Here at home, in the railroad mayhem capital of the world.

  8. #68
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    1,585

    Default

    Thanks Neil.
    Paul

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •