Results 1 to 7 of 7

Thread: TS 2019 32 and 64 bit versions

  1. #1
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    6

    Default TS 2019 32 and 64 bit versions

    I'm supposed to have both but a screen indicates that I'm in 32 bit mode. How to change? Nothing in settings to allow that.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    .
    Posts
    1,596

    Default

    I thought that TRS19 needed 64-bit to run. From memory this was introduced in the Trainz TS12 version.

    Is the warning that you are running in 32-bit when 64 is required?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Swindon, England
    Posts
    4,480

    Default

    Think the OP may be in the wrong section of the forum. The DTG product, also known as TS2019 but generically as Railworks has just been updated to 64 bit but retains a 32 bit version. I believe you need to launch the 64 bit version from within the Steam game list itself.

    TRS2019 (as in Trainz) is 64 bit only.
    Vern.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    .
    Posts
    1,596

    Default

    Vern --

    I think you are correct. Sometimes it's difficult to differentiate between the two competing products. Do you think this might be deliberate?

  5. #5
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Yamba, NSW, Australia
    Posts
    3,207

    Default

    Why in God's name N3V/Auran never used the acronym "Tz----" for their product, I'll never know.

    They invented the bloody term "Trainz", so why not use the 'z' whenever and wherever they refer to Trainz?

    Odd.
    IBM XT i386; 512Kb RAM; 5.25" FDD; 1.4Mb FDD; 5Mb HDD; VGA 256-colour graphics card; AdLib soundcard; DR DOS 6.0; Windows 3.0

  6. #6

    Default

    Nothing could be worse than this rip-off:



    Harold

  7. #7
    Join Date
    May 2010
    Location
    Ipswich, Australia
    Posts
    173

    Default

    That one is a bit more understandable after all MSTS is an ancestor of Railworks, even the latest version of whatever DTG want to call it still has the Kuju logo on the startup screen.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •