Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: FJ&Gv2 Power

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,421

    Default FJ&Gv2 Power

    Took all day but I now have all five units operating in MSTS and OR.



    Paul :-)

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Somewhere in the swamps of Jersey (NJ)
    Posts
    558

    Default

    They look great Paul. I can remember seeing the DO units once in a while down at Little Ferry back in the day. Also remember seeing #100 being scrapped.
    - Mark -

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,421

    Default

    Ya, that scrappers in Little Ferry, unfortunate that!

    Paul :-)

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Cincinnati, OH, USA.
    Posts
    3,738

    Default

    Quote Originally Posted by charland View Post
    Took all day but I now have all five units operating in MSTS and OR.

    Paul :-)
    Nice work, Paul!

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    Smithfield, Utah, USA.
    Posts
    218

    Default

    Good Morning:

    I just downloaded this file and tried the engines to see what the difference is and the package that I downloaded does not look anything like the screen shot in the first message.

    Anyone else have this problem.

    Thanks for you time. Pauls work has always been on my list of favorites.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,421

    Default

    And what did it look like? What's the exact name of the file you downloaded?

    Paul

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by charliechan2006 View Post
    Anyone else have this problem.
    Nope, all appear good with Shape Viewer.

  8. #8
    Join Date
    May 2010
    Location
    Worksop, UK
    Posts
    1,886

    Default

    Hi Paul,
    As far as I can see, all the locos appear correctly in MSTS and Open Rails.
    The one problem is that the RS2 and RS3 .sms files are looking for .wav files in common.snd/BLW/alco instead of the SOUND subfolder, so the result is a lack of engine sounds!

    Cheers,
    Ged

  9. #9
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,421

    Default

    Hi Ged,

    I'll have a look at that, thanks, I thought I changed that line.

    Paul :-)

  10. #10
    Join Date
    May 2006
    Location
    Smithfield, Utah, USA.
    Posts
    218

    Default

    Quote Originally Posted by charland View Post
    And what did it look like? What's the exact name of the file you downloaded?

    Paul
    My bad. I have a 55 inch monitor and to run the editor is a bit##. So I try and use Conbuilder to change the engine in a consist to see what it would like. The only problem that I had is the consist that I continued to load was not the consist that I changed..

    My apologies.

    Can't wait for the FJ&Gv2 route update.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •