Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Removing deer hazard

  1. #11
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,434

    Default

    Hi Rick,

    No, none of my activities call for any hazards. Just running an activity with the two hazard files removed from the route and no errors.

    Paul :-)

  2. #12
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    .
    Posts
    2,203

    Default

    In the activity editor, you can adjust the frequency down to zero, so even if the route has them planted, you can still run activities and see none if you delete those lines (animals and workers) from the ACT file

  3. #13
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,434

    Default

    Too easy! When you haven't done this sort of thing for twenty years you miss the easy ways!

    Paul :-)

  4. #14
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    known universe
    Posts
    1,611

    Default

    Wouldn't it be easier to get a shotgun? >>>( wiseacre remark )
    Cheers, R. Steele [Gerry] It's my railroad and I'll do what I want! Historically accurate attitude of US Railroad Barons.


  5. #15
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,434

    Default

    I was wondering if you used Rick's method of alpha'ing out the deer, would there still be a stain on the engine's pilot?

    Paul :-)

  6. #16
    Join Date
    May 2010
    Location
    Spurgeon,TN
    Posts
    643

    Default

    And here I thought that's what the Mars light, Gyralite and the flashing ditch lights were for.

    Doug Relyea
    Making stuff that works, using outdated Software on outdated Hardware.

  7. #17
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,161

    Default

    Could you put a bogus shape name in the deer.haz file, or will MSTS crash? (it probably will - everything else causes that)

    As for deer removal, I prefer rifles - better range. Wolves work, too, but they're quite difficult to control once released

  8. #18
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,434

    Default

    I wouldn't. If you walk past your computer when MSTS is running it will crash!

    Paul :-)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •