Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: TrainSimulations Heavy_Winter_Westbound Activity

  1. #11
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Torino, Italy.
    Posts
    769

    Default

    Hi Derek,
    do these engines have in their .eng file ORTS specific parameters? And if yes, could you point to a download link for such an engine, or at least make me available the .eng file? What you mention seems to be a bug.

  2. #12
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Australia.
    Posts
    6,529

    Default

    Hi Carlos,

    as requested
    Attached Files Attached Files
    Cheers
    Derek

  3. #13
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Australia.
    Posts
    6,529

    Default

    And the or.log
    Attached Files Attached Files
    Cheers
    Derek

  4. #14
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Australia.
    Posts
    6,529

    Default

    Hi John,

    I had some trouble between my mouse driver and the f9.
    I had to place the mouse a bit below the coupler to get it to uncouple.
    See what you find.
    Cheers
    Derek

  5. #15
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    north of United States
    Posts
    1,195

    Default

    Hi Derek,

    Thank you for the tip and did not realize that have to place the mouse down further from the F9 HUD Train Operations. Got them to work. I think that the team of Open Rails should look into this because the same with " Activity Events " that I have to move my mouse further down to close the box. Would like to see the mouse pointer show in the box where to uncouple or close the box not just outside the box. Hope that Carlos Santucci will look into this both with Activity Events and F9 HUD Train Operations.

    John

  6. #16
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Torino, Italy.
    Posts
    769

    Default

    A first reply to Derek: the "Testing" version of OR works here (all locos generate tractive power), while the "Unstable" version behaves like Derek says. Now I'll try to check what added feature generates the issue.

  7. #17
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    north of United States
    Posts
    1,195

    Default

    No problem with this and will wait for you to do this and you need to check with Derek's stuff first.

    John

  8. #18
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Torino, Italy.
    Posts
    769

    Default

    Second reply to Derek: I found the bug and will contact the code developer of this part.

  9. #19
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Torino, Italy.
    Posts
    769

    Default

    Hi John,
    re your mouse pointing problem: I've noticed it in my Monogame version, however I don't know that part of code. I don't know whether you have an account in the Elvas Tower forum, but it could be useful if you would post your issue there.

  10. #20
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    north of United States
    Posts
    1,195

    Default

    My username at Elvas Tower is imcanadian. Now you will know my username at other site.

    John

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •