Results 1 to 9 of 9

Thread: 0.69753

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    .
    Posts
    2,350

    Default 0.69753

    Noticed that this 64 bit version was made available on 11-3 with no notification, announcement or fanfare. Still has the shape viewer pollution bugs. Not sure what else was changed. No mention of it on his forums either.

    The 11-3 date is around the same time Paul Gausden was working on updates to shape viewer to support DDS.
    Last edited by geepster775; 11-23-2019 at 12:22 PM.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Carolina's
    Posts
    2,644

    Default

    Source?

    Nothing on his TSRE5 forum about this update.

    Robert

  3. #3
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    .
    Posts
    628

    Default

    I see these recent commits on Github: https://github.com/GokuMK/TSRE5/commits/master

    - signals progress
    - loading progress
    - fixed crash when animations tag defined, but 0 animations inside
    - fixed consist refresh bug
    - fixed bug when no speedpost shape defined
    - fixed terrain rendering spiral loop
    - removed std strings

  4. #4
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Poland
    Posts
    561

    Default

    Quote Originally Posted by geepster775 View Post
    Still has the shape viewer pollution bugs.
    What do you mean by that?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Carolina's
    Posts
    2,644

    Default

    Goku, Any chance of a Track DB rebuild feature?

    Robert

  6. #6
    Join Date
    May 2010
    Location
    Charente France
    Posts
    2

  7. #7
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Poland
    Posts
    561

    Default

    It is fixed in last version.

    We can all enjoy TSRE 5 consist editor with BoboTS creations and some of my freight trains!

  8. #8
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    .
    Posts
    2,350

    Default

    Quote Originally Posted by GokuMK View Post
    What do you mean by that?


    This is what I mean by that.

    https://www.youtube.com/watch?v=0x9GA6xh-60


    At the beginning, the S file is associated with the old shape viewer program. I can drill down into many folders and click on any S file and the old program opens up reliably.

    Once I change the S file association over to TSRE Shape Viewer, it only opens correctly once and (properly) uses my settings.txt with the light colored background. Every selection after that pulls down a 2 folders and 4 files using the default settings.txt with darker background. Every folder I visit gets polluted with those 2 folders and 4 files that need to be deleted.

    Reported to you back in July.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Poland
    Posts
    561

    Default

    It was fixed. But I had windows 7 back then. Now I have new computer with windows 10 and you are right, there is a problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •