Results 1 to 7 of 7

Thread: Missing wag and eng. file for CN BALA sub

  1. #1

    Default Missing wag and eng. file for CN BALA sub

    Hi all had a quick scan through the forum here but cant find an answer. For some reason I am missing the LS&I_FRED\FRED.wag file and the MLT_Via_F40PH-2_6426.eng file in my trainset folder in the MLT addon, has anyone got an idea as to why? also if someone has these would it be possible that i could get them from you?
    Cheers

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    .
    Posts
    2,315

    Default

    If memory serves, there were a few orphan consists and/or services that call upon non-existent content that came in one update or another. No biggie. Just swap the EOT with what is there if you must, otherwise let it sit there and ignore it until we see what comes in another update.

  3. #3

    Default

    delete those files, i emailed mlt and they told me to remove them

  4. #4
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Australia.
    Posts
    6,547

    Default

    That's curious as I have both files.
    The lsi fred is used in 4 consists for lsi activities.

    Normally its the .s file that's missing when strange things happen, eng and wag files are easy to replace.
    Cheers
    Derek

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by HarryCYUL View Post
    delete those files, i emailed mlt and they told me to remove them
    Tooooooo many pronouns. Which files were you told to delete? The consist filles calling for the ENG and/or WAG or the ENG and WAG files and each one's associated files?
    Charles

  6. #6

    Default

    i used tsre5 and removed the broken consists

  7. #7

    Default

    Thanks for the replies, nice to have expert advice right at hand.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •