Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Google maps displaced...

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Aguascalientes, Mexico
    Posts
    360

    Default Google maps displaced...

    Hello...

    Does anyone doing routes with Google maps textures for terrain has experience this problem....???

    Terrain displaced..

    Everything was ok until I start creating some tiles at the middle of the route almost all terretex are like this... displaced...

    I will appreciate any help

    Thanks and regards....

    Enviado desde mi SM-A720F mediante Tapatalk

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Aguascalientes, Mexico
    Posts
    360

    Default

    I tried using mapbox (API) instead Google maps (API) and I found the same issue... I am assuming that the issue could be associated to the generation of "tile height"...

    I will appreciate any help!!!

    Enviado desde mi SM-A720F mediante Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Poland
    Posts
    565

    Default

    Maybe your URL in settings.txt is wrong.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Aguascalientes, Mexico
    Posts
    360

    Default

    Quote Originally Posted by GokuMK View Post
    Maybe your URL in settings.txt is wrong.
    Thanks for replying.. the strange thing is....

    I have this issue in an specific area (15 miles) I was progressing with not issue creating Google map tile by tile and then changing from one tile to other this issue appeared....



    Enviado desde mi SM-A720F mediante Tapatalk

  5. #5
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Poland
    Posts
    565

    Default

    Maybe there is a bug in TSRE with rounding specific numbers.
    Or maybe you found a bug in Open Rails implementation of MSTS Geographic projection?
    You can give me lat and lon coordinates for this place and maybe I will look what's wrong there.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Aguascalientes, Mexico
    Posts
    360

    Default

    Hello GokuMK, Thanks for answering... I found this condition during the creation of google maps I have not placed the track yet...

    These are the coordinates where I am experiencing the displacement...

    After several Tiles OK, this is the first Tile with the Issue: -07c16b58, Lat:20.3631 , Lon: -99.9968

    Then going more east - north all tiles present the Issue:
    -07c16b5c, Lat:20.3656 , Lon: -100.018
    -07c16b50, Lat:20.3748 , Lon: -100.017
    -07c168ac, Lat:20.3912 , Lon: -100.023
    -07c168b4, Lat:20.4081, Lon: -100.035
    -07c1688c, Lat:20.4256, Lon: -100.056
    -07c16880, Lat:20.4473, Lon: -100.064

    .... several more....

    I appreciate your support!!

    Thanks and regards.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Aguascalientes, Mexico
    Posts
    360

    Default

    Hello GokuMK,

    I have more information...

    The issue is present in this big square (all tiles affected from -7c16b58 to - 7c11d8)

    from Lat: -99.9972, Lon: 20.3535 (going North-West) until Lat: -101.4870; Lon: 21.0459

    I will appreciate your support!! I was thinking to paint the terrain considering that issue could be affecting few tiles but now seeing that several tiles are affected it would be a nightmare painting everything...

    I located the square using Route Geography Creator (MSTS)
    LocatingtheIssue1_FROM.jpg

    LocatingtheIssue1_TO.jpg

    LocatingtheIssue1_ALL2.jpg

    Thanks and regards

  8. #8
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Poland
    Posts
    565

    Default

    It was TSRE rounding number error. Fixed in next version.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Aguascalientes, Mexico
    Posts
    360

    Default

    Quote Originally Posted by GokuMK View Post
    It was TSRE rounding number error. Fixed in next version.
    GokuMK,

    Thanks a lot... I really appreciate this correction...

    I will be pending to the release of new version of TSRE,

    Thanks again and regards

    Enviado desde mi SM-A720F mediante Tapatalk

  10. #10
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Poland
    Posts
    565

    Default

    Check new version. 0.6976

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •