Results 1 to 5 of 5

Thread: CI_basegate Issues

  1. #1

    Default CI_basegate Issues

    CI_basegate
    When I place it on the track database, it won't have the orange box on the tracks.
    I wonder what's going on.
    LONG LIVE BNSF 8010!
    ALL HAIL MSTS!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,318

    Default

    He made static gate shapes for certain locations, and that's the shape you're trying to use here. Note that interactive gates always have the gate in the 'Up' position when they're placed in a route editor.

    In any case, I'm working on a set of crossing signals built to modern standards, so that we can finally put those old things out to pasture

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by ebnertra000 View Post
    He made static gate shapes for certain locations, and that's the shape you're trying to use here. Note that interactive gates always have the gate in the 'Up' position when they're placed in a route editor.

    In any case, I'm working on a set of crossing signals built to modern standards, so that we can finally put those old things out to pasture
    It's the second gate I placed not the first one
    LONG LIVE BNSF 8010!
    ALL HAIL MSTS!

  4. #4
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,318

    Default

    Oh, is it enetered in the .ref file right? It should start with LevelCr(

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by ebnertra000 View Post
    Oh, is it enetered in the .ref file right? It should start with LevelCr(
    Thanks, you're a hero!
    LONG LIVE BNSF 8010!
    ALL HAIL MSTS!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •