Results 1 to 9 of 9

Thread: Any suggestions

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Calgary, Alberta,Canada
    Posts
    86

    Default Any suggestions

    I've been running Open Rails since day one. Just recently when running OR it crashes on all routes and all activities.

    Does anyone have any suggestions to what might be causing this problem?

    thanks

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    MP44.2 Worcester, MA
    Posts
    198

    Default

    I'll ask you the classic question. What does the log file say?

    Fred

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Calgary, Alberta,Canada
    Posts
    86

    Default

    the file log is always different depending on what route and activity that I'm trying to run (from tile file to wag file problems
    Last edited by bigmak1313; 03-08-2020 at 01:38 PM.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Calgary, Alberta,Canada
    Posts
    86

    Default

    Open Rail Log
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    .
    Posts
    2,444

    Default

    How long has it been since you cleaned out your Open Rails disk cache?

    c:\users\{username}\appdata\roaming\OpenRails

    and

    c:\users\{username}\appdata\roaming\OpenRails\load cache

  6. #6
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Calgary, Alberta,Canada
    Posts
    86

    Default

    I just deleted them and it still crashes.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    .
    Posts
    2,444

    Default

    The only other thing I noticed is your log is missing anything related to Video (in between Memory and Display lines), just a bunch of error messages in it's place. Do you have a discrete video card or running on a built-in? Could it be flaking on you?


    My log

    Date/time = 3/8/2020 5:57:20 PM (2020-03-08 21:57:20Z)
    BIOS = 80.07 (AMI)
    Processor = Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz (8 threads, 4 cores, 4.0 GHz) (CPU Internal L1 256 KB) (CPU Internal L2 1024 KB) (CPU Internal L3 8192 KB)
    Memory = 16.0 GB
    Video = NVIDIA GeForce GTX 970 (4.0 GB RAM) (nvlddmkm 25.21.14.1634)
    Display = \\.\DISPLAY1 (1920 x 1080, 32-bit, primary, 0 x 0)
    Sound = Sound Blaster Audigy Fx (hdaudio 6.3.9600.19452)
    Sound = NVIDIA High Definition Audio (nvhda64v 1.3.37.5)
    Sound = NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM) (nvvad64v 4.8.3.0)
    Disk = C: (Local Fixed Disk, NTFS, 915.3 GB, 750.9 GB free)
    Disk = D: (Local Fixed Disk, NTFS, 14.7 GB, 1.9 GB free)
    Disk = E: (CD-ROM Disc, )
    Disk = F: (Local Fixed Disk, NTFS, 223.4 GB, 171.9 GB free)
    Disk = G: (Local Fixed Disk, NTFS, 931.5 GB, 340.9 GB free)
    Disk = H: (Removable Disk, FAT32, 115.3 GB, 17.7 GB free)
    OS = Microsoft Windows 8.1 Pro 64-bit (6.3.9600)
    Runtimes = 2.0.50727 SP2 3.0 SP2 3.5 SP1 4 Client 4 Full 4.0 Client
    Runtime = 4.0.30319.42000 (32bit)
    --------------------------------------------------------------------------------
    Version = U2020.03.04-1940
    Build = 2020.03.04.1940 (2000-01-05 01:04:40Z)

  8. #8
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Calgary, Alberta,Canada
    Posts
    86

    Default

    I have an AMD Radeon HD 7700 series video card. Its about 5yrs old.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Calgary, Alberta,Canada
    Posts
    86

    Default

    I got it working again. For some reason I deleted open rails from the game setting in the AMD settings.

    Thanks to all that replied.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •