Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Not able to run Activities in Open Rails

  1. #11

    Default

    Quote Originally Posted by longiron View Post
    It appears that the program is crashing when loading a World file - all those "W" s at the end. Have you run the route through RouteRiter to see what it reports? It's available in the file library.
    yes sir, i have check with the route riter, it's not showing any error

  2. #12

    Default

    Anyone have idea about how to solve my issue regarding open rails

  3. #13
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Swindon, England
    Posts
    5,178

    Default

    Probably an Indian route/rolling stock riddled with faults.

    Does Open Rails work with the default MSTS routes?
    Vern.

  4. #14

    Default

    Quote Originally Posted by NorthernWarrior View Post
    Probably an Indian route/rolling stock riddled with faults.

    Does Open Rails work with the default MSTS routes?
    No sir, default routes are also not working
    Automatically without any error activity closes and return back to menu

  5. #15

    Default

    Please tell us which default activity and on what default route did you run for the test that failed. Also please attach the openrailslog.txt error log for this test run. Thank you.

    regards
    ............Vince ..............
    ...... Author NECv4 .......
    .... LIRR BUILD PHOTOS ....
    .............LIRR VIDEO.............
    ...... Eschew Obsfucation ......

    On the The Statue of Liberty in New York Harbor there is a Tablet. On it is written:
    "Give me your tired, your poor, your huddled masses yearning to breathe free,
    the wretched refuse of your teeming shore, send these, the homeless, tempest-tossed to me,
    I lift my lamp beside the golden door!"

  6. #16

    Default

    Quote Originally Posted by Vince View Post
    Please tell us which default activity and on what default route did you run for the test that failed. Also please attach the openrailslog.txt error log for this test run. Thank you.

    regards
    sir i have attached the file with this message
    Attached Files Attached Files

  7. #17
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Just south of NYC
    Posts
    1,588

    Default

    Again, OR fails while loading World files. I see that the route is Making Track's Scottish Capital Express activity which should load as it's payware. Let's start from the basics - can you try to load the following Europe 1 (Settle and Carlisle) and Short Passenger Run activity from the default MSTS installation? What happens?
    Chris
    "True rail fans have two favorite railroads. The B&O and one other."

  8. #18

    Default

    Quote Originally Posted by longiron View Post
    Again, OR fails while loading World files. I see that the route is Making Track's Scottish Capital Express activity which should load as it's payware. Let's start from the basics - can you try to load the following Europe 1 (Settle and Carlisle) and Short Passenger Run activity from the default MSTS installation? What happens?
    respected sir, i have uploaded the log file u asked for
    same error occurs everytime
    Attached Files Attached Files

  9. #19
    Join Date
    May 2010
    Location
    Worksop, UK
    Posts
    2,056

    Default

    Hi,
    As a relative novice in the operation of Open Rails, may I suggest that you try :
    a) turn off Dynamic Shadows
    b) turn off Shadow All Shapes
    c) set Superelevation to 0
    d) uncheck the Fullscreen option.
    e) reduce the DistantMountainsViewingDistance from 40km

    If it works OK after making these changes, it would seem to indicate that your PC is struggling to run OR with those settings. If it still fails, then I'll have to leave it to a more experienced user to offer suggestions!!

    Cheers,
    Ged
    Last edited by slipperman; 05-27-2020 at 05:31 AM.

  10. #20

    Default

    Quote Originally Posted by slipperman View Post
    Hi,
    As a relative novice in the operation of Open Rails, may I suggest that you try :
    a) turn off Dynamic Shadows
    b) turn off Shadow All Shapes
    c) set Superelevation to 0
    d) uncheck the Fullscreen option.
    e) reduce the DistantMountainsViewingDistance from 40km

    If it works OK after making these changes, it would seem to indicate that your PC is struggling to run OR with those settings. If it still fails, then I'll have to leave it to a more experienced user to offer suggestions!!

    Cheers,
    Ged
    Thanks for the suggestion sir, i have tried this settings after your suggestions
    Still not working

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •