Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: Friscorr.com

  1. #21
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    4,562

    Default

    Quote Originally Posted by frankoburns View Post
    I spoke with Cody earlier today about the login problem. As of 4 pm CST, the site responds as it should.
    Doesn't work for me. Just stays on Login page. Tried again and typed the wrong PW and did not get the Error message of Wrong PW.

    Tried again and this time it worked.
    Charles

  2. #22
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Wichita, Kansas, USA.
    Posts
    539

    Default

    "Fly by night"
    I've been doing this for 15+ years, but it's fly by night.

    My web host/server has been having multiple problems lately. I'm not sure what the hell is going on with them. It's something different everyday.

    At least Frank had the good decency to contact me directly.

    Train-sim.com does all of the username and password hashing. If it says that the login was accepted, than it's okayed via cookies in your own browser. TrainSim is also protected by CloudFlare(I think).

    No one is forcing you to use my website.

    Cody



  3. #23
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Knoxville, Tennessee, USA.
    Posts
    229

    Default

    I got logged in (eventually) and, after a nice donation, began to download several files...only got three downloaded but the others (KO&G caboose, KO&G Boxcar and other equipment gave a HTTP 404 not found error message...when I attempted to reach out to the webmaster through their contact box, it would not connect with their server...what gives?!?!?!
    E.T.& W.N.C./Linville River Railroad "The Doe River Route"
    Bill Stevens - - Knoxville, TN

  4. #24
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    4,562

    Default

    Quote Originally Posted by WSteven1 View Post
    I got logged in (eventually) and, after a nice donation, began to download several files...only got three downloaded but the others (KO&G caboose, KO&G Boxcar and other equipment gave a HTTP 404 not found error message...when I attempted to reach out to the webmaster through their contact box, it would not connect with their server...what gives?!?!?!
    I assume you are referring to Elvas Tower, did you read the thread here on this forum in the General section titled Elvas Tower, https://www.trainsim.com/vbts/showth...61-Elvas-Tower ?
    Charles

  5. #25
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Knoxville, Tennessee, USA.
    Posts
    229

    Default

    Charles...I was referring to Friscorr.com...thank you for the Elvas Tower link...Bill
    E.T.& W.N.C./Linville River Railroad "The Doe River Route"
    Bill Stevens - - Knoxville, TN

  6. #26
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    4,562

    Default

    Quote Originally Posted by WSteven1 View Post
    Charles...I was referring to Friscorr.com...thank you for the Elvas Tower link...Bill
    Assumed you meant ET because you mentioned donation. Don't see a donation requirement on Friscorr
    Charles

  7. #27
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    4,562

    Default

    Quote Originally Posted by crstagg View Post
    Assumed you meant ET because you mentioned donation. Don't see a donation requirement on Friscorr
    Found the donation request page.
    Charles

  8. #28

    Default

    So since site is back up and running, i ask when will downloads work?
    When i try to download something i get this msg:

    "Microsoft JET Database Engine error '80040e09'

    Cannot update. Database or object is read-only.

    /about/termsofservicehasbeenread.asp, line 37"

  9. #29
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Wichita, Kansas, USA.
    Posts
    539

    Default

    I have been going through rebuilding from scratch all of the downloads. Most/All of the routes are back up. If you're looking for something specific, you can PM me through here, or fire off a message at Friscorr.com
    Cody

    So since site is back up and running, i ask when will downloads work?
    When i try to download something i get this msg:

    "Microsoft JET Database Engine error '80040e09'

    Cannot update. Database or object is read-only.

    /about/termsofservicehasbeenread.asp, line 37"
    I got this fixed. All part of moving to a new web host.
    Last edited by grundge69; 11-10-2020 at 09:37 PM. Reason: Fixed issue



  10. #30

    Default

    Awesome news, Thank you very much for update
    Have a good day.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •