Results 1 to 4 of 4

Thread: Cima Sub not showing in OR

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Gandangara Estate, Sutherland Shire. N.S.W, Australia.
    Posts
    1,503

    Default Cima Sub not showing in OR

    Hi

    Jeff Farquhar's Cima Sub is not showing in the Routes list in OR.

    I have attached a zip of the trk file in case the problem is there.

    I used the cimasub.zip download in the F/L and followed the Readme.

    The route is seen in RR and CB.

    Any ideas on what the problem is?

    Any advice or comments appreciated.

    Regards

    Daniel
    Attached Files Attached Files
    Daniel - Sydney (wishing I was in Townsville)

  2. #2

    Default

    Dan,

    Try comparing the Description data block to another routes.
    There are special symbols ( n + and \ ) at the end of each line but I'm not sure if them being missing in the Cima description is a problem.

    Here's a quick clip of mine:
    Code:
    Description ( "THIS IS ROUTE LOG TSRE-EDITOR.\n"+
    		"1-13-19.\n"+
    		"1-30-20. add road. edit win-rego track\n\n" )
    I use the description datablock as a handy place to keep a log of the changes I make whilst editing the route.

    regards,
    ............Vince ..............
    ...... Author NECv4 .......
    .... LIRR BUILD PHOTOS ....
    .............LIRR VIDEO.............
    ...... Eschew Obsfucation ......

    On the The Statue of Liberty in New York Harbor there is a Tablet. On it is written:
    "Give me your tired, your poor, your huddled masses yearning to breathe free,
    the wretched refuse of your teeming shore, send these, the homeless, tempest-tossed to me,
    I lift my lamp beside the golden door!"

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Gandangara Estate, Sutherland Shire. N.S.W, Australia.
    Posts
    1,503

    Default

    Hi Vince

    thanks for your reply, I have checked out a couple of other Routes trk file and they are different in configuration
    to Cima.

    I have to go out now, I will have a play when I get a chance later and let you know how it went.

    Regards

    Daniel
    Daniel - Sydney (wishing I was in Townsville)

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Gandangara Estate, Sutherland Shire. N.S.W, Australia.
    Posts
    1,503

    Default

    Hi again

    I just got a call from a mate and the problem was that the trk file in the Openrails folder,
    which I did not know existed, was wrongly configured.

    The first line need to be blank.

    Cheers

    Daniel
    Daniel - Sydney (wishing I was in Townsville)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •