Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: Bug in MSTS_ActMan

  1. #21
    Join Date
    May 2010
    Location
    Worksop, UK
    Posts
    2,212

    Default

    Many thanks, Daniel and Peter - I appreciate your comments

    The program is now available from the file library, as 23 users have already found out!!

    Cheers,
    Ged

  2. #22
    Join Date
    May 2010
    Location
    Worksop, UK
    Posts
    2,212

    Default

    Hi All,
    Apologies, but I've been made aware of a bug in v3.5 of MSTS_ActMan.


    Under certain circumstances, when the STOCK FIX button is pressed, you may get a System Exception report, or nothing appears to happen. In both cases, no files are updated and no other data is corrupted.


    A corrected version of the program is currently being tested and should be available soon. In the meantime, please let me know if you experience a similar problem.


    Cheers,
    Ged

  3. #23
    Join Date
    May 2010
    Location
    Worksop, UK
    Posts
    2,212

    Default

    Hi All,
    Version 3.6 of MSTS_ActMan should be available from the library in a day or two.

    As well as fixing a couple of bugs, the program will now report if the lead loco of the Player consist does not have a cabview (only applicable when checking a single activity, or all activities).

    Due to the previously mentioned STOCK FIX bug, it's recommended that v3.5 is replaced by v3.6.

    Cheers,
    Ged

  4. #24
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    known universe
    Posts
    2,173

    Default

    HatTip.jpg Thank you Ged
    Cheers, Gerry
    It's my railroad and I'll do what I want! Historically accurate attitude of US Railroad Barons.
    Forever, ridin' drag in railroad knowledge.


  5. #25
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Gandangara Estate, Sutherland Shire. N.S.W, Australia.
    Posts
    1,565

    Default

    Hi Ged

    many thanks for your ongoing work in supporting MSTS/OR,
    but of course I have a problem.

    The readme and the content in the "Zip View" say V3.6 but when I
    download the file I get a file called "MSTS_ActMan_v3.5_Installer.exe"

    I have tried twice for the same result so what am I doing wrong.

    Cheers

    Daniel
    Daniel - Sydney (wishing I was in Townsville)

  6. #26
    Join Date
    May 2010
    Location
    Worksop, UK
    Posts
    2,212

    Default

    Hi Daniel,
    Sorry, mate, but I've just downloaded the latest version and I have "MSTS_ActMan_v3.6_Installer.exe". These are the files unpacked from msts_actman.zip :
    ActMan v3.6.jpg
    I think it may be a problem at your end!

    Cheers,
    Ged

  7. #27
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    4,659

    Default

    I have noticed that when I download a file with the same name as a previously downloaded file I get the question "do I want to save msts_actman(1).zip?" rather than "do I want to overwrite msts_actman.zip?"
    Maybe you are opening the older rather than the new download.
    Charles

  8. #28

    Default

    G'day Ged, thanks for the update (3.6) and including the missing cab view problem. Just a hint, when I downloaded 3.5 you get a zip file called "msts_actman" once downloaded I add the version number to it "msts_actman 3.5" then you know the version and more importantly you don't get the "do I want to overwrite" message and once the newer version is downloaded you add it's version number 3.6 no problems.
    Regards and thank you.
    Barrie

  9. #29
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Delson, Quebec, Canada.
    Posts
    150

    Default

    Thanks Ged,

    It is the first time I use it and does a great job with activities and stock.
    Love it!

    Denis

  10. #30
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    4,659

    Default

    Suggestion: Add a Copy Report to the report window down next to Print Report and Save Report. Then a report could be coped and pasted to a forum thread when a problem is encountered.
    Charles

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->