Results 1 to 3 of 3

Thread: Scenery

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    England
    Posts
    278

    Default Scenery

    Of late, whenever I start TS the scenery seems to take a lot longer to load than it used to; I haven't changed any settings so is it possible that the latest update has caused this laxity.

  2. #2

    Default

    OK......Well, it may not be settings or a update. First off, did you edit a route(s) recently? Add any track, signals, buildings, scenery items, car strings in yards or sidings a test train, etc? All those can drag it down and make it take longer to load. Second, does it do it all the time? For whatever reason, mine will take around 8-10 minutes to entirely load first start of the day. After that, unless I turn the computer off, the sim loads in 3-4 minutes, sometimes less. I work entirely off line. Not a update fanboy. DTG tends to break stuff more often then fix when it comes to updates.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Sycamore, IL
    Posts
    235

    Default

    I'm online all of the time and my boot time for the game is just under a minute to first screen, about forty seconds to the drive menu and a large route takes about 20-25 seconds to load. i5 with 16 megs of RAM. My Railworks folder is 365GB.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->