Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: For those of you who are into Mullan Pass.........

  1. #11
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Doreen, Victoria, Australia.
    Posts
    6,851

    Default

    Hi Bruce,

    Route Riter has an option to point to a different route.
    I have never used it, I just change the registry.
    Cheers
    Derek

  2. #12
    Join Date
    May 2010
    Location
    Worksop, UK
    Posts
    2,212

    Default

    Hi,
    Quote Originally Posted by derekmorton View Post
    Hi Bruce,

    Route Riter has an option to point to a different route.
    I have never used it, I just change the registry.
    ... or you could always use my MSTS_Swap utility - Blows own trumpet!!

    Cheers,
    Ged

  3. #13
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Yamba, NSW, Australia
    Posts
    3,876

    Default

    Quote Originally Posted by slipperman View Post
    ... or you could always use my MSTS_Swap utility...
    Ged, I downloaded and installed it but it won't see the TrainSimulations folder because there is no .EXE file in there.
    IBM XT i386; 512Kb RAM; 5.25" FDD; 1.4Mb FDD; 5Mb HDD; VGA 256-colour graphics card; AdLib soundcard; DR DOS 6.0; Windows 3.0

  4. #14
    Join Date
    May 2010
    Location
    Metairie, Louisiana
    Posts
    806

    Default

    Trick it using an empty TXT file with a EXE extension.

    Works just fine in most cases.

    Parker B. - A Misplaced Midwesterner.
    Also known as Mr. Two Bits and Mr. Squarewheels.

  5. #15
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Yamba, NSW, Australia
    Posts
    3,876

    Default

    Quote Originally Posted by SD40-2 View Post
    Trick it using an empty TXT file with a EXE extension.

    Works just fine in most cases.
    Never thought of that! Thanks, squire.
    IBM XT i386; 512Kb RAM; 5.25" FDD; 1.4Mb FDD; 5Mb HDD; VGA 256-colour graphics card; AdLib soundcard; DR DOS 6.0; Windows 3.0

  6. #16
    Join Date
    May 2010
    Location
    Worksop, UK
    Posts
    2,212

    Default

    Hi Chaps,
    Apologies to seagoon - with the diminishing number of users having a 'live' MSTS installation, I will remove that check from MSTS_Swap and create a dummy train.exe. It may have an effect on some of the other utilities used, but I suppose that's the penalty we must pay for progress!!

    ... and thanks to Parker for coming to my rescue.

    Cheers,
    Ged

  7. #17
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Yamba, NSW, Australia
    Posts
    3,876

    Default

    Quote Originally Posted by slipperman View Post
    Hi Chaps,
    Apologies to seagoon - ....
    No apology necessary, Ged. All good.
    IBM XT i386; 512Kb RAM; 5.25" FDD; 1.4Mb FDD; 5Mb HDD; VGA 256-colour graphics card; AdLib soundcard; DR DOS 6.0; Windows 3.0

  8. #18
    Join Date
    May 2010
    Location
    Worksop, UK
    Posts
    2,212

    Default

    Hi seagoon,
    v1.8 of MSTS_Swap should be available soon from the library.

    Yes, it's been pointed out to me that the current library version is 1.6! I created v1.7 way back in September 2017 but for some reason never uploaded it. The only change in it was to transfer some data, previously held in files, into the Registry. If you don't have MSTS_Swap installed, it'll make no difference to you. If you do have it installed, I suggest that you uninstall v1.6 (which will leave the original folder) then install v1.8 into that same folder. The first run will then transfer data from installations.msts, MSTS-Sim.params and MSTS-Tools.params files into the Registry and remove those files.

    Cheers,
    Ged

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->