Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: GN Hi-Line

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cinnaminson, New Jersey, USA.
    Posts
    618

    Default GN Hi-Line

    I can not run this route completely in ORTS. It runs fine in MSTS, but there seems to be an issue in ORTS.

    All Westbound activities originating in Havre lock up at:

    Lat : 48.570710

    Lon: -110.242300


    Activities Eastbound from Shelby lock up at :

    Lat: 48.548570

    Lon: -110.555500

    This occurs in activities or in explore. This happens with the basic Hi-Line installment files ( GNHi_3_1 to GNHi_3_6 ), the updates ( GNHi_31 to GNHi_34 ) same thing.


    OpenRailsLogGN.zip

    Any thoughts?
    Glenn Duba
    Cinnaminson, NJ

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Doreen, Victoria, Australia.
    Posts
    6,848

    Default

    Hi Glen,

    I will run an activity and see what I get.
    Cheers
    Derek

  3. #3
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Doreen, Victoria, Australia.
    Posts
    6,848

    Default

    I get the same crash. MG86
    Attached Files Attached Files
    Cheers
    Derek

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cinnaminson, New Jersey, USA.
    Posts
    618

    Default

    Okay, not just me then, thank you
    Glenn Duba
    Cinnaminson, NJ

  5. #5
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Torino, Italy.
    Posts
    856

    Default

    So this occurs in both the Testing and the MG version. Looking at the code, I assume this is an issue that is there from the origins of OR.
    I have a question: does this route use tiles greater than 2048x2048?
    Here http://www.interazioni-educative.it/...unactivity.zip a temporary patch - only for OR NewYear MG rev. 86 - can be downloaded that should both generate a Trace line in the logfile with some data useful to understand what is happening, and also avoid the crash, even if in a rough way.

  6. #6
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Doreen, Victoria, Australia.
    Posts
    6,848

    Default

    I shall run it and post the results here.
    Cheers
    Derek

  7. #7
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    .
    Posts
    2,552

    Default

    I once had a similar problem with another route (Chicago Great Western) that always would produce a crash near the Winston Tunnel area until I replaced the supplied long distance paths with new paths built from the ground up using Trackviewer.

  8. #8
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Doreen, Victoria, Australia.
    Posts
    6,848

    Default

    Log from test version, and new crash.
    Attached Files Attached Files
    Cheers
    Derek

  9. #9
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Onalaska, Wa
    Posts
    110

    Default

    I just recently ran this route from Havre to Whitefish in explore mode with no crashes and issues with MG 86. Not sure if it will be the same scenario due to it not being an activity.

    Sent from my SM-G988U using Tapatalk

  10. #10
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Torino, Italy.
    Posts
    856

    Default

    Derek, there was an error in my patch. Please re-download the patch again at the same link.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->