Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with a tile

  1. #1
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Mont-St-Hilaire, QC
    Posts
    272

    Default Problem with a tile

    Hi, earlier, i had to close TSRE...i dont know what was the error, it seemed cause by Chrome that i was using to be here and searching the net on another window. Before closing TSRE, i saved my editing and closed. Then my laptop did a reboot on his own while i was trying to close Chrome. When it was back, i opened TSRE to see if everything was ok with my previous save. It was not, i got what is in the picture below. I closed TSRE, went to RouteRiter, checked the route and no errors were found. Back to TSRE, but this time, it did not open the route. I went to check if the w file was still there, and it is. I opened MSTS RE, to see if the tile was still selected, and it is, took note of the address, and went to check the tiles and it is there. So, World, with the date of the earlier save, and Tiles are there. Back to TSRE and now it opened and i still have the same problem.

    I dont think it has to do with TSRE, more on the unidentified problem i had.

    Is there a way, a log, that could help me in getting back the tile?

    Thanks

    Michel
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Aguascalientes, Mexico
    Posts
    398

    Default

    Hello,

    I have had similar issues a couple of times and what I did was to re-create the tile... overwriting the existing one...

    Some times the full title was like yours and other times it was only a part of it (thinking that it could be a gap I tried to remove with the gap(hide) option but it was not possible so, I just overwrited and fixed the scenary again

    I don't know if there is a different way to resolve this.

    Regards

    Rodrigoville

    Enviado desde mi SM-A720F mediante Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Mont-St-Hilaire, QC
    Posts
    272

    Default

    Thanks...that is what i was trying to avoid...

    Michel

  4. #4
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Mont-St-Hilaire, QC
    Posts
    272

    Default

    Yesterday, I saw that the w file for the tile was present in the World folder. Today, I opened it and to my surprise the file is blank, no entries. Can someone explain that?

    Thanks

    Michel
    Attached Files Attached Files

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by michelouim View Post
    Hi, earlier, i had to close TSRE...i dont know what was the error, it seemed cause by Chrome that i was using to be here and searching the net on another window. Before closing TSRE, i saved my editing and closed. Then my laptop did a reboot on his own while i was trying to close Chrome. When it was back, i opened TSRE to see if everything was ok with my previous save. It was not, i got what is in the picture below. I closed TSRE, went to RouteRiter, checked the route and no errors were found. Back to TSRE, but this time, it did not open the route. I went to check if the w file was still there, and it is. I opened MSTS RE, to see if the tile was still selected, and it is, took note of the address, and went to check the tiles and it is there. So, World, with the date of the earlier save, and Tiles are there. Back to TSRE and now it opened and i still have the same problem.

    I dont think it has to do with TSRE, more on the unidentified problem i had.

    Is there a way, a log, that could help me in getting back the tile?

    Thanks

    Michel
    TSRE always crashes my graphics driver whenever I run it with youtube playing the background. Thats a lesson learned for me

  6. #6
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Mont-St-Hilaire, QC
    Posts
    272

    Default

    Quote Originally Posted by joe_star View Post
    TSRE always crashes my graphics driver whenever I run it with youtube playing the background. Thats a lesson learned for me
    Thanks for that information...I will be careful in the future...as I will also make more back-up, one week is like a century-ago when building a route.

    Michel

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->