Results 1 to 3 of 3

Thread: Missing track sections in Rogers Pass

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    .
    Posts
    309

    Default Missing track sections in Rogers Pass

    I have Rogers Pass installed in both my native MSTS routes folder and also in my ORTS route folder as well. The activities run fine in OR when I run it from my MSTS installation. However, when I run activities from the version installed in my ORTS routes folder the tracks do not display properly. They have large sections with no ties or ballast, as if the rails were set in concrete. Any ideas?

    Rich

    Rich K
    See my pix at RailPictures.net
    Visit my web site The Railfan Gallery

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    .
    Posts
    2,596

    Default

    Does your OR installation include any of the latest Trainsimulations OR-only routes? If so, they have special versions of roads and tracks that are not meant to be mixed with MSTS routes (they cannot share the same global folder).

    Why install it twice? Since it most definitely is an MSTS era route, install it with your MSTS routes and then just go under the content tab and point OR to the MSTS installation and run that collection of MSTS routes in OR.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    .
    Posts
    309

    Default

    Thanks. This explains it nicely. I did a separate install in my OR only routes thinking that I could then use rolling stock that is made for OR only. Guess not.

    Rich

    Rich K
    See my pix at RailPictures.net
    Visit my web site The Railfan Gallery

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->