Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: New route from Milepost Simulations

  1. #11
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    2,937

    Default

    Well i like it so there, i am just going to stamp my feet and scream.

    Better than all the 3 mile long UK routes, for me.

    Mike.
    Yma O Hyd

  2. #12
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Nottingham, England
    Posts
    1,694

    Default

    I thought Milepost had their own website, it might have been a better idea to disassociate themselves from DTG and sell any routes independently, having scathing reviews mainly because of the rolling stock that is included in the package has a knock on effect against their good name, which is extremely unfair as they don't provide the locomotives and freightcars, they should have sold the route as it is on their site and keep the negative reviews to zero. DTG certainly knock their 3rd party partners about with such a crap policy, I'm surprised anybody deals with them nowadays, I'd have told them to sod off year's ago, and go it alone and keep my sanity and good reputation in the railsimming development world, and DTG wonder why they themselves get such a bad press, dear oh dear oh dear......

    Cheerz. Steve.
    i5 4690 3.5 GHz Quad Core CPU, Gigabyte Z97-HD3, 16GB RAM, nVidia GTX1060 6GB, WIN 7 PRO 64-bit.

  3. #13
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    2,937

    Default

    Spot on Steve, the route is excellent. There is other rolling stock that can be used with it.

    So the DTG crud included doesn't really bother me.

    http://milepostsimulations.com/products.html

    Mike.
    Yma O Hyd

  4. #14

    Default

    Quote Originally Posted by seagoon View Post
    No way am I buying it until/unless there is a sale.

    It has received some scathing reviews, all referring to the recycling of old 'stock, locos and sounds.
    And say this on RWA and Buzz will torpedo your posts. NOT EDIT, delete. He'll probably deny that. Everyone is spot on regarding the engines, cars, and sounds as well as the buildings. I'm also going to wait till it hits one of their fire sales and get it dirt cheap. I did see that the patch for the logos went by-bye after the last DTG update and won't work anymore. Not many reports on that one yet, just a few. Conspiracy theory here, but wouldn't be surprised DTG learned of the work around for the patch and zapped it on that update. But for me personally, most of their updates whack something that worked so I don't have mine set up for updates for the sim it's self. Steam updates haven't hurt me to date.

  5. #15
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Swindon, England
    Posts
    5,624

    Default

    You could always run the GTEL's off Sherman Hill - wrong railway and location, but what the hey.

    I rarely buy anything full price from DTG, the exception will be Clinchfield for TSW2 which I'm currently having extreme difficulty controlling my drooling over.

    Actually there also is the problem - DTG are effectively competing with themselves, if I have £25 to spend on a route, unless it's really top notch I'm going to plump for something in TSW these days.
    Vern.

  6. #16
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Yamba, N.S.WALES, Australia
    Posts
    4,024

    Default

    Quote Originally Posted by haverfordwest View Post
    Spot on Steve, the route is excellent. There is other rolling stock that can be used with it.......
    Quite so, Mike.
    But AUD$56 for a route which includes a "pile of crud" thrown in by DTG is hardly a bargain, no matter how excellent the route itself might be.
    I'm not forking out that much to then rearrange the rolling stock to suit.
    IBM XT i386; 512Kb RAM; 5.25" FDD; 1.4Mb FDD; 5Mb HDD; VGA 256-colour graphics card; AdLib soundcard; DR DOS 6.0; Windows 3.0

  7. #17
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Swindon, England
    Posts
    5,624

    Default

    Quote Originally Posted by seagoon View Post
    Quite so, Mike.
    But AUD$56 for a route which includes a "pile of crud" thrown in by DTG is hardly a bargain, no matter how excellent the route itself might be.
    I'm not forking out that much to then rearrange the rolling stock to suit.
    Probably locked down in ap file format too, so you have to mess about unzipping with RW Tools if you want to try substituting alternate traction and stock.
    Vern.

  8. #18
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    2,937

    Default

    Quote Originally Posted by seagoon View Post
    Quite so, Mike.
    But AUD$56 for a route which includes a "pile of crud" thrown in by DTG is hardly a bargain, no matter how excellent the route itself might be.
    I'm not forking out that much to then rearrange the rolling stock to suit.
    Fair play Bruce, that is close to £31, which is a bit pricey.

    You need to up your skills buddy and shear more sheep per hour.

    Then you will have the funds.

    Mike.
    Yma O Hyd

  9. #19
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    2,937

    Default

    7zip opens .ap files Vern.

    Mike.
    Yma O Hyd

  10. #20
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    2,937

    Default

    There has been an update which has change the files - but don't despair

    Just drag the textures folder out of System.ap file you downloaded from RWA into Assets/JL/ArizonaDivide so that you have the folder sitting as follows;

    Assets/JL/ArizonaDivide/Textures

    (from uktwaddlesim)
    Yma O Hyd

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->