Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: 3D Trains Site Gone?

  1. #1
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada.
    Posts
    474

    Default 3D Trains Site Gone?

    Is anyone else having problems accessing the 3D Trains website. I tried to access it but got a message stating the site no longer exists and the domain is for sale??? Does anyone know what's going on?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Armidale, NewSouthWales
    Posts
    153

    Default

    Not good. I have been downloading the Tehachapi Railworks Beta routes. I hope Marc has a solution for this.
    Pentium i7-4700 3.4 Ghz QUADCORE 8 Thread, Gigabyte GA-B85M-HD3 Main Board, Speed 1600DDR3 x 8 GIG RAM, WIN 7 -64 Bit Home Premium SP1, Gigabyte-GTX650-2 Gig, Crucial 240Gig SATA3 SSD, 1TB SATA3 Western Dig Caviar Blue 7,200RPM, Casecom ADK-B800SM-82PLUS 800W Power supply.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Brough UK
    Posts
    1,597

    Default

    I get the same thing.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Coldwater, MI, USA.
    Posts
    348

    Default

    Quote Originally Posted by xcrosswitch View Post
    I hope Marc has a solution for this.
    So do I. If not, then access to ScaleRail and ScaleRoad installers may have just gone pfffffft.

    Uncle E
    Whatever's cold in my fridge is the Official Beer of Open Rails.

  5. #5

    Default

    The color guide on there website was also a very invaluable guide. I hope its just a glitch.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    UP's dead Santa Barbara Sub
    Posts
    978

    Default

    So much for any last hopes of ever seeing the completion of Sherman Hill....

  7. #7

    Default

    Instead of posting about it being gone, if someone has Marc on Facebook or a email, maybe contact to get to the bottom of this? I don't have a email for him other wise I would send a note and ask..
    Todd
    Iowa Chicago and Eastern Mason City Sub

  8. #8
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    west central Illinois
    Posts
    518

    Default

    Opened right up for me, all seems to be working.
    __________________________________
    MMC(SS), USN (Ret.)

  9. #9
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Brough UK
    Posts
    1,597

    Default

    Quote Originally Posted by MMCdude View Post
    Opened right up for me, all seems to be working.
    So maybe it was something with the site host cause it is now working for me.

  10. #10

    Default

    Still not 100% yet for everyone still getting the original message as OP. I still suggest contacting him to find out what's going on, So we don't have 5 pages of its not working its working!
    Todd
    Iowa Chicago and Eastern Mason City Sub

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->