Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Is There ANY Way of Reverting Back to Default Settings in Options?

  1. #11
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    known universe
    Posts
    2,364

    Default

    Quote Originally Posted by derekmorton View Post
    Cause it's windows and it's easier. :-)

    You can use an ini file and the program checks for it first.
    Derek, I've never been able to get the ".ini" file to work for me, guess I'll have to reread the threads and manual about that.
    Cheers, Gerry
    It's my railroad and I'll do what I want! Historically accurate attitude of US Railroad Barons.
    Forever, ridin' drag in railroad knowledge.


  2. #12
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Doreen, Victoria, Australia.
    Posts
    6,948

    Default

    My 2 ini files
    Attached Files Attached Files
    Cheers
    Derek

  3. #13
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    known universe
    Posts
    2,364

    Default

    Thanks, however, the problem I have is with the placement of the "OpenRails" folder, in which the blank ini file resides. I know OR will write all the settings to this file when it loads, if it finds it in the correct place.

    My problem could arise from the fact that I have not ever used the updater function of OR, preferring the download the versions I use directly, if that has any bearing on the issue. Fact is, whenever I've tried this...the file does not generated by OR, so I must be doing something incorrectly. Not a big deal Derek, this is so off topic, so if you have the time, PM or email me. Thanks. Gerry
    Cheers, Gerry
    It's my railroad and I'll do what I want! Historically accurate attitude of US Railroad Barons.
    Forever, ridin' drag in railroad knowledge.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->